krátkodobé zakázání aplikace přístupu k internetu
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
krátkodobé zakázání aplikace přístupu k internetu
Ahoj, potřeboval bych vyřešit (automatizovat ) jednu věc. Pokud spustím jednu aplikaci a je jsem připojen k internetu, dojde k selhání. Pokud však připojen nejsem, spustím aplikaci, k selhání nedojde. Potřeboval bych tedy nějak zařídit (třeba nějaký launcher naskriptovat), aby aplikace první 3 sekundy neměla přístup k netu po jejím spuštění (resp. po spuštění toho wrapperu), což by mělo jít, když existují takové věci jako firewall. Nevíte, jaké prostředky zvolit k naprogramování, nebo jestli existuje něco hotového?
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
Re: krátkodobé zakázání aplikace přístupu k internetu
ipconfig /release
ping -w 1000 1.2.3.4 -n 5
ipconfig /renew
ping -w 1000 1.2.3.4 -n 5
ipconfig /renew
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Napadá mě tento způsob pomocí .bat souboru.
Toto si zkopíruj, vlož do poznámkového bloku, uložit jako neco.bat a zaklikni všechny soubory.
PS: dáme tomu radši 5 sekund, je to jistější než 3 a jmeno programu jdej jako to, jaké jméno má ten sobor+správnou koncovku. Musí to být ve stejné složce, ten .bat soubor i ten program co chceš spouštět. Takže např. na ploše.
Kód: Vybrat vše
ipconfig /release
start jmenoprogramu.neco
sleep 5
ipconfig /renew
Toto si zkopíruj, vlož do poznámkového bloku, uložit jako neco.bat a zaklikni všechny soubory.
PS: dáme tomu radši 5 sekund, je to jistější než 3 a jmeno programu jdej jako to, jaké jméno má ten sobor+správnou koncovku. Musí to být ve stejné složce, ten .bat soubor i ten program co chceš spouštět. Takže např. na ploše.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Díky za radu, v tuto chvíli je to přijatelné řešení. Aby to bylo dobré , omezen na připojení musí být jen ten program a né celý PC. Existuje třeba nějaké rozhraní k windowos firewallu,abych mohl příkazem zapnout a vypnout pravidle ve firewallu týkajícíse toho programu? asi jsem to našel... je to netsh advfirewall
Nemusíš tak polopaticky (to zaklikávání a koncovky)
Nemusíš tak polopaticky (to zaklikávání a koncovky)
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj :)
Já vím, že si můžeš připadat, jako když si o tobě myslím, že si vůl ale tak to není, jenom sem tich volů potkal už tolik, že to píšu preventivně
Já vím, že si můžeš připadat, jako když si o tobě myslím, že si vůl ale tak to není, jenom sem tich volů potkal už tolik, že to píšu preventivně

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4748
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4515
-
od HelFix
08 úno 2025 14:27
-
-
- 8
- 3556
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 13046
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4994
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-