Zvuková karta to pravé řešení pro mě ?? Vyřešeno
Zvuková karta to pravé řešení pro mě ??
Tak pře nedávnem jsem si koupil nová sluchátka TRITTON PC510 HD 5.1 protože mi nejvíce seděla na hlavě z vybíraných modelů. Jenže šumí a to jak mikrofon tak samotné sluchátka a proto se ptám odstraním šum koupí zkuvoké karty ?? Protože si myslím že za takovou cenu by tam rozhodně žádný šum neměl být. Děkuji za odpověd.
Re: Zvuková karta to pravé řešení pro mě ??
Mno cenu, jsou jedny z nejlevnejsich - takze tomu odpovida i kvalita.
Jestli ten sum jde ze zvukove karty poznas kdyz zapojis sluchatka do cehokoliv jineho - TV, telefon, prehravac.
Napad koupit 5.1 sluchatka jsem mel taky, ale skoncil jsem zase u stereo Kossu.
Jestli ten sum jde ze zvukove karty poznas kdyz zapojis sluchatka do cehokoliv jineho - TV, telefon, prehravac.
Napad koupit 5.1 sluchatka jsem mel taky, ale skoncil jsem zase u stereo Kossu.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak je vyzkoušej u někoho,kdo má jinou interní nebo externí kartu jestli budou šumět.
5.1 sluchátka je k ničemu nic než SW modulovaný zvuk a s tím i problémy... proč jsi to kupoval??? Jiné virtualizéry udělají to samé.
Tak samotné sluchátka hrají libové. Mě vadí šum a to hlavně mikrofonu. Mikrofon je kvalitní a když jsem se koukal na YT tak tam ty nahrávky jsou absolutně bez šumu. A proto se ptám jestli mi pomůže nová zvukovka jestli tento problém řeší.
Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk
Dokud se nezjisti co problem zpusobuje, nelze rict co ho resi.
Sum v nahravce muze byt z ruznych zdroju, tedy je treba po jednom zkouset jak presne sum vznika, jestli je pricinou skutecne mikrofon ve sluchatkach, hluk zvenku nebo stavajici zvukova karta na zakladni desce.
Jestli pomuze nova zvukova karta lze zjistit jedinym zpusobem - koupit ji a skusit to. Napred bych ale zjistil jestli ten sum nejde primo z mikrofonniho vystupu sluchatek.
Sum v nahravce muze byt z ruznych zdroju, tedy je treba po jednom zkouset jak presne sum vznika, jestli je pricinou skutecne mikrofon ve sluchatkach, hluk zvenku nebo stavajici zvukova karta na zakladni desce.
Jestli pomuze nova zvukova karta lze zjistit jedinym zpusobem - koupit ji a skusit to. Napred bych ale zjistil jestli ten sum nejde primo z mikrofonniho vystupu sluchatek.
Re: Zvuková karta to pravé řešení pro mě ?? Vyřešeno
Má doma ještě jeden PC a notebook, ale myslím si že mám z těchto PC nejlepší zvukovku. Dnes to tedy zkusim, ale jak říkám na Yt jsou nahrávky kde ten mikrofon je naprosto čistý jedině že bych mel vadný kus.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Dub 2014 15:18) ---
Tak jse tedy přišel domů a šel testovat nejdříve jsem si udělal nahrávku na mém PC kde je slyšet šum dost dobře i při 50% pak jsme si připojil sluchátka k NB kde jsem zjištil že mikrofon skoro vůbec nešumí a to i sluchátka samotná na 100% volume se opravdu musíte zaposlouchat. Pak přišel na řadu počítač kde šum byl tak hrozný že mi skoro nešlo ani rozumět. Oba PC mají zvukovou kartu Realtek ALC a v NB je nějaká neznáma..
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Dub 2014 15:18) ---
Tak jse tedy přišel domů a šel testovat nejdříve jsem si udělal nahrávku na mém PC kde je slyšet šum dost dobře i při 50% pak jsme si připojil sluchátka k NB kde jsem zjištil že mikrofon skoro vůbec nešumí a to i sluchátka samotná na 100% volume se opravdu musíte zaposlouchat. Pak přišel na řadu počítač kde šum byl tak hrozný že mi skoro nešlo ani rozumět. Oba PC mají zvukovou kartu Realtek ALC a v NB je nějaká neznáma..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4176
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11