Cau chlapy, chtel bych Vas pozadat o pomoc protoze si fakt nevim rady..!?!? Chtel jsem se dnes podivat na filmik na pocitaci a tak jsem strcil do mechaniky original dvd z filmem a cekam..a tu nic. Tak oteviram "zarizeni a jednotky" ve kterem je nazev filmu a tak na to klikam ale ukazou se mi pouze dve slozky "audio" a "video" a kdyz otevru video slozku tak na mne vyskoci akorat nekolik prazdnych podslozek bile barvy ktere nejdou otevrit a chce to po me abych vyhledal nejaky program nebo co..
Vim ze je to asi banalni zalezitost pro Vas a ze tam proste chybi nejaky program ale ja jsem v koncich tak zadam o radu.
Predem moc dekuju!
Mechanika nepřehrává filmy na DVD Vyřešeno
Re: MECHANIKA NEPREHRAVA FILMY NA DVD
A už jsi někdy originál DVD v té mechanice přehrál? Řekni mi prosím typ mechaniky.
A ty kapitálky v nadpisu zlikviduj, nemáme to tu obecně rádi a některé rádce to i odradí od věnování se Tvému problému.
A ty kapitálky v nadpisu zlikviduj, nemáme to tu obecně rádi a některé rádce to i odradí od věnování se Tvému problému.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Mechanika nepřehrává filmy na DVD
Co to je za film? Pokud neni instalovan sw na prehravani DVD, tak se samo od sebe nic stat nemuze. Samotne VOBy prehrat nepujdou - jsou sifrovane.
Na disky ktere maji CSS ochranu staci cokoliv, co prehraje DVD - treba VLC
Na disky kde je nejaka slozitejsi ochrana je treba komercni DVD prehravac jako je Power DVD.
Na disky ktere maji CSS ochranu staci cokoliv, co prehraje DVD - treba VLC
Na disky kde je nejaka slozitejsi ochrana je treba komercni DVD prehravac jako je Power DVD.
Jasne, nechci nikoho provokovat ale nevim co jsou to "kapitálky"...??! Mechanika MODISC od LG Super Multi -nevim jestli pomuze.. Ne, zadny film jsem neprehraval,vetsinou se divam na dvd prehravac ale vymecne jsem si to chtel dat na pc..Pc mam novy,docela vykony takze v tom nemuze byt problem a mechanika facha jinak jak ma ale tohle me prekvapilo...Na ostatnich pc filmy normal jdou.Mam win8 tak nevim jestli to muze mit souvislost :-/
Muze, ve Windows 8 neni DVD prehravac (ve Windows 7 ano).
Je treba doinstalovat jakykoliv DVD prehravac, zacal bych s VLC
http://www.videolan.org/vlc/index.html
Je treba doinstalovat jakykoliv DVD prehravac, zacal bych s VLC
http://www.videolan.org/vlc/index.html
dik moc Péto, je ten VLC kvalitni a je free?Nebo jedna se o nejakou trial verzi??!
Je zcela zdarma.
Prehraje ale jenom DVD na kterem neni nejaka vypecena ochrana (tzn 99% vsech filmu prehraje)
Prehraje ale jenom DVD na kterem neni nejaka vypecena ochrana (tzn 99% vsech filmu prehraje)
Re: Mechanika nepřehrává filmy na DVD Vyřešeno
Super,dekuju ti moooooooc,uz to jde takze fakt velike diiiiiik kamo :)))))))
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2252
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51