Zdravím,
doufám, že to píšu do správné sekce, kdyžtak pardon :)
Chci se zeptat těch zkušenějších, který systém by byl lepší pro moji starší sestavu?
Procesor AMDčko Athlon 2 jádro, 2.1 Ghz každé
ramky: 2x 1gb
grafika: 1GB ATI radeon hd 4670
před nedávnem jsem přesedlal zpět na XPčka, chtěl jsem vyzkoušet jestli bude výkon lepší, ale po čase se mi zdá, že je to hrozně pomalý a snad i ty sedmičky jeli rychleji.
Co se týče her, hraji jen CS:GO, na žádné jiné hry to nepotřebuju..
Moje otázka tedy zní, je vůbec možné že sedmičky na této sestavě běží rychleji než XP?
Všichni říkali, že XP pojede 3x rychleji, ale moc se mi to teda nezdá.
Dík za odpověd :)
XP nebo 7?
Re: XP nebo 7?
Ono by to tak, tak slo, ale bojim se male kapacity RAM.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Win 7
Vsichni kdo? Babicka, deda a prateta?
Vsichni kdo? Babicka, deda a prateta?
S tou rychlosti XP je to o tom, ze si lidi pamatuji jaky hardware meli v roce 2001 a jak jim to na tom fungovalo. Az na to, ze Windows XP z roku 2014 (tzn s SP3 a vsemi aktualizacemi) jsou uplne jiny system, ktery vyzaduje 2GB RAM aby byl pouzitelny. S 1 GB uzivatel otevre 1-2 narocnejsi aplikace a uz si stezuje ze nemuze pracovat.
Takze narocnost Windows 7 a XP je dneska podobna. Samozrejmne s tim, ze XP jsou 32bitove, nespusti zadnou aplikaci vyzadujici Vistu a chybi v nich nativni podpora kdeceho.
Takze narocnost Windows 7 a XP je dneska podobna. Samozrejmne s tim, ze XP jsou 32bitove, nespusti zadnou aplikaci vyzadujici Vistu a chybi v nich nativni podpora kdeceho.
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
No a ti co mají linux, to říkají pořád, že je rychlejší, akorát díky zastoupení je málo lidí slyší... Já bych rozhodně do staré doby XP nevracel, ale pokud bys měl platit nějakou částku za win 7, pak bych si je rozhodně nekupoval.
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
3x rychleji určitě ne. Záleží i co si nainstaluješ (i nechtěně), jak si to nastavíš a pak i jak si čistíš hardware.