usb internet na pc?
usb internet na pc?
Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli by šel usb internet například od O2 na PC popřípadně jestli jde nějak dát wifi internet přes usb do PC. Díky
Re: usb internet na pc?
Ahoj.
Ano šel od O2 jsi koupíš USB modem a sim kartu,ale je to pomalé a drahé,pak USB Wifi,ale to musíš mít net doma a Wifi router.
Ano šel od O2 jsi koupíš USB modem a sim kartu,ale je to pomalé a drahé,pak USB Wifi,ale to musíš mít net doma a Wifi router.
Wifi router a net mám.. to si musím koupit nějaký speciální kabel nebo to jde přes nějaký program?
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vikinic píše:ale je to pomalé a drahé
Připojení mám rychlé a cena je přijatelná.
-
- Pohlaví:
Díky moc. Takže když si to koupím ,nainstaluju tak se jen stačí připojit k té wifi co mam doma a pojede to?
Jo
Je to trosku vetsi a antena PRY trci dolu.
Omrkni nejake fotky
Je to trosku vetsi a antena PRY trci dolu.
Omrkni nejake fotky
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ač nerozumím dotazu ( mám teď nějakou dysfunkci lexikálního parseru), tak následující rad jsi přeber podle okolností. Wifi router se dá vytvořit i z počítače, na linuxu pomocí hostapd, na windows pomocí příkazu netsh wlan start hostednetwork (stačí googlit toto spojení, jsou to 3 příkazy). GUI ekvivalent tohoto cli postupu je software connectify (navíc má i dhcp server).
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
To mi nevadí že to je velký,hlavně aby to šlapalo 

-
- Pohlaví:
Kim Spotcom píše:Ač nerozumím dotazu ( mám teď nějakou dysfunkci lexikálního parseru), tak následující rad jsi přeber podle okolností. Wifi router se dá vytvořit i z počítače, na linuxu pomocí hostapd, na windows pomocí příkazu netsh wlan start hostednetwork (stačí googlit toto spojení, jsou to 3 příkazy). GUI ekvivalent tohoto cli postupu je software connectify (navíc má i dhcp server).
On ale nechce router. Chce na svém stolním PC "chytat" Wifi z routeru!
Ale je toho spousta - https://www.alza.cz/belkin-surf-usb-micro-d200407.htm
Ten belkin se mu podle me rozpadne nebo to bude nejak orezane, prece jen je to vmestnane do male casti:-)
Jinak je celkem jedno, co koupi, staci mu n-ko, a at to ma wpa2, a to se cenove pohybuje ok
Jinak je celkem jedno, co koupi, staci mu n-ko, a at to ma wpa2, a to se cenove pohybuje ok
-
- Pohlaví:
Není to nikam vměstnané, je to jenom miniaturní, což je podstatný rozdíl!prece jen je to vmestnane do male casti:-)

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4644
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2959
-
od Alferi