Slabý výkon

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Mutantmass
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Slabý výkon

Příspěvekod Mutantmass » 16 úno 2014 09:49

Takže jsem to vypnul a procesory běží na 3,6 GHZ pořád. No problém přetrvává takže dál už opravdu nevím. Teď už asi fakt jedině taktovat ne? Maximýlně mě štve že sem si před těma dvěmi roky koupil to ********** AMD :D

Reklama
MrekS
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MrekS » 16 úno 2014 09:59

Teď už mi toho moc nenapadá, nejpravděpodobnější mi přijde že se uplně na 100% nekamarádí deska s CPU, prostě blbě zvolené komponenty.
No ohledně AMD, nevím, vždy jsem měl Intel a byl jsem spokojen, nikdy žádné problémy, takže jsem neměl jediný důvod přecházet k AMD. Navíc po zkušenostech co slyším, to ani dělat nebudu. Ale to je jen můj subjektivní názor, nikomu ho nevnucuji.
Možná bych zkusil založit nové téma v taktování a nechat si poradit jak přetaktovat na třeba 3,9Ghz ale to bude podmínka nový chladič. Zda to bude mít nějaký efekt netuším.
Jestli budeš pak PC prodávat doporučoval bych ti prodat to na komponenty, ne jako celek.
Marek

Luk4sPC
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Luk4sPC » 09 dub 2014 10:22

Zdravím, právě čtu tohle téma s tím, že mám úplně stejný problém. Mám přesně tu samou MB a CPU. Po přeinstalaci Windowsu mi PC běžel v pohodě měsíc a půl. Najednou se ke mě problém dostavil znova. Ještě včera jsem hrál NFS Most Wanted úplně v pohodě. Dneska se mi to seká jak drak. Jsem už zoufalej, tenhle problém řeším už dlouho. Vždycky na chvilku pomůže ta přeinstalace. Myslím si teda že to bude tím procesorem. Každopádně kdyby někdo na něco přišel tak se mi ozvěte. Díky
EDIT: Chtěl bych ještě dodat že mi pomáhá ComboFix. Hra se přestane sekat. Ale jakmile restartuju pc tak je sekání zpátky

Mutantmass
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Mutantmass » 10 dub 2014 12:35

No aspoň vím že není vadný pouze můj kus. Nejhorší natom je že hry které mají jef na střední detaily nejdou ani na nízké. Šetřím peníze a pořídím nový pc. Až to bude tenhle bude maximálně na internet a filmy.

Luk4sPC
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Luk4sPC » 10 dub 2014 16:27

Problém vyřešen! Stáhl jsem antivirus ESET. Zpomalení způsoboval spyware. Zkus to taky. Mně to pomohlo

Mutantmass
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Mutantmass » 10 dub 2014 18:38

Tím myslíš že počítač byl zavirován nebo co? Skusim to projet tím antivirem ale podle mě to u mě nepomůže protože jsem dával log i do sekce Hijackthis a nic nepomohlo. No a mám dát klasický test v tom ESETU nebo jaký? Předem díky.

Luk4sPC
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Luk4sPC » 11 dub 2014 11:20

Nejdřív použij ComboFix, potom nainstaluj eset a dej si tu trialovou verzi a otestuj si pc, trvá to zhruba 2 hodiny

Mutantmass
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Mutantmass » 11 dub 2014 16:24

No tak hry se stále lagují už mě to orpavdu štve. Ale jinak díky za pokus to stálo :)

Mutantmass
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Mutantmass » 16 dub 2014 16:03

Teď mě ještě napadlo. Když hru zapnu z externího disku a nebude se sekat tak je tedy problém opravdu v HDD? Nebo by to bylo to samé a stejně bych nepoznal jestli je opravdu vadný?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Slabý zdroj pro GK
    od dnlycz » 30 črc 2024 13:16 » v Problémy s hardwarem
    1
    2447
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    30 črc 2024 13:26
  • Nízký výkon u CPU Ryzen 3 1200 Příloha(y)
    od Votasini » 02 úno 2025 14:46 » v Problémy s hardwarem
    12
    4720
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 úno 2025 17:53

Zpět na “Problémy s hardwarem”