Předinstalace windows 7
Předinstalace windows 7
Ahoj, mám nový notebook, kde jsou předinstalovaný windows 7. Mohu poprosit o radu, jak si vypálit nové DVD pro pro případné bootování a novou instalaci? díky
Re: Předinstalace windows 7
Návod k obsluze.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Kdyby nějaký byl, tak bych nepsal 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Kdybys uvedl značku a typ notebooku, hodně věcí by se usnadnilo:)
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Víš, co je to Google??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Notebook je HP ProBook 4530s. Na googlu jsem hledal, ale nikdy jsem nenašel jednoznačnou odpověď. Na disku je nějaký oddíl recovery. Můžete prosím vysvětlit, jak ho přenesu na nějaké DVD. Když mám instalační DVD, tak s instalací windows nemám problém. Mohu Vás poprosit, jak nainstaluju nový windows z tohoto disku? Případně jestli si tento disk můžu nějak zazálohovat, anebo vytvořit z tohoto disku instalačku? díky a omlouvám se všem, koho jsem tímto jednoduchým problémem urazil.
Je to recovery oddil, win se instaluji z neho. V manualu. Str.51,52
http://h20565.www2.hp.com/portal/site/h ... cachetoken
http://h20565.www2.hp.com/portal/site/h ... cachetoken
Jako zalohu doporucuji koupit jeste jeden disk novy a ten naklonovat.
Nikoho neurazis, ale kdyz si koupis nejake sofistikovane zarizeni, je dobre aspon nahlednout do manualu
Nikoho neurazis, ale kdyz si koupis nejake sofistikovane zarizeni, je dobre aspon nahlednout do manualu
-
- Pohlaví:
V první řadě je dobré si přečíst manuál a bez návodu nic nekupovat. Manuál se dá najít i na webu, chce to trochu osobní iniciativy,.
Pro HP platí
Pro HP platí
Při prvním spuštění je možné vytvořit zálohu.Provede se standardně na 13ks CD nebo 3ks DVD.Recovery CD/DVD je také možné vytvořit kdykoliv později avšak nesmíte si zrušit skrytou partition a vytvoření CD/DVD je možno pouze jedenkrát.
BS: v tom manualu pisou, ze se to musi objednat, tak nevim. Prijde mi to divne.
-
- Pohlaví:
Já ten manuál stahovat nebudu, ale jistě tam píšou že se musí objednat až když s zruší recovery oddíl!
Lidi jsou prostě blbý a nepřečtou si ani návod, v tom je celej problém. A druhej je v tom, že za 14 dní ten manuál ani nenajdou.
Lidi jsou prostě blbý a nepřečtou si ani návod, v tom je celej problém. A druhej je v tom, že za 14 dní ten manuál ani nenajdou.
No jak sem psal, prijde mi to divne, o tvorbe dvd nic nepisou, musi se objednat. Dedous, stahni si to a podivej se, fakt:-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8188
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30