jakou grafiku pro pc
jakou grafiku pro pc
chtěl bych se zeptat jakou grafiku pro cpu AMD je jedno zda to bude ati nebo nvidia
Re: jakou grafiku pro pc
Když odpovím přesně na otázku tak to jedno je.
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
děkuji za odpověď mě totiž u n9800gt nejdou nainstalovat ovladače cpu intel core 2 dou e4500 wokna xp 32 po nainstalování a rest pc hodí modrou smrt :/
To není způsobeno nekompatibilitou. Buď je špatný ovladač (zkoušel jsi jiný?) nebo je vadná grafika..
Nebo slaby zdroj.
Podobne se chovaji nase kancelarske HP, kdyz se tam strci grafika co ji neutahne zdroj (coz je skoro kazda).
Podobne se chovaji nase kancelarske HP, kdyz se tam strci grafika co ji neutahne zdroj (coz je skoro kazda).
zkoušel jsem nejnovější ovladač rest pc a černá obrazovka chlazení na grafice se spustí na plno a nic tak jsem zkusil starší ovladač rest pc černá obrazovka chlazení na grafice naplno po chvíli modrá obrazovka bez ovladačů to funguje takže zdroj si nemyslím jinak mám Corsair cx430w
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Dub 2014 00:07) ---
Byly zjištěny potíže a systém Windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození systému.
Potíže pravděpodobně způsobil soubor: nv4_disp
pokud je to poprvé, co vidíte blablabla
Ovladač zařízení uváznul v nekonečné smyčce. To obvykle značí potíže se samostatným zařízením nebo spatným naprogramováním hardwaru ze strany ovladače zařízení.
obraťte se na dodavatele hardwarového zařízení a vyžádejte si poslední aktualizace ovladače
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Dub 2014 00:07) ---
Byly zjištěny potíže a systém Windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození systému.
Potíže pravděpodobně způsobil soubor: nv4_disp
pokud je to poprvé, co vidíte blablabla
Ovladač zařízení uváznul v nekonečné smyčce. To obvykle značí potíže se samostatným zařízením nebo spatným naprogramováním hardwaru ze strany ovladače zařízení.
obraťte se na dodavatele hardwarového zařízení a vyžádejte si poslední aktualizace ovladače
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Dal bych jí do trouby, u těchto sérií to často pomůže. Odmontuj chladič, udělej podložku z alobalu, dej na ní grafiku a peč 8 minut na 220 stupňů
http://www.cnews.cz/jak-opravit-grafiku ... i-v-troube
http://www.cnews.cz/jak-opravit-grafiku ... i-v-troube
grafiku jsem upekl dozlatova obalil jsem kondenzátory do ubrousku navlhčil jsem ho obalil alobalem kolem dokola dal grafiku na plech na alobal a alobalové kuličky poté jsem 9 minut pekl na 220 vyndal nechal vychladnout kondenzátory jsou v pořádku jen se mi zdálo že možná trochu smrdí spáleninou ale může to být i ten ubrousek tak uvidíme snad se nestane nic s pc
Doufám, že jsi nezapomněl přidat kypřící prášek a trochu soli, jinak ti to "neskočí" 

neboj přidal jsem i pomerančové aroma aby měla lepší šmrnc při práci bude krásně vonět až se zahřeje

--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Dub 2014 21:55) ---
akorát se trochu bojím že až jí zapojím tak kdy by sní něco bylo tak aby se mi neoddělalo něco v pc :(

--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Dub 2014 21:55) ---
akorát se trochu bojím že až jí zapojím tak kdy by sní něco bylo tak aby se mi neoddělalo něco v pc :(
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Smrad je v pořádku. Grafiku nech vychladnout, nasaď chladič a pak jí dej do PC. S PC se nic nestane.
dobře dík max nebude fungovat grafika

--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Dub 2014 22:23) ---
grafika byla ati r9850 funguje už tu není modrá smrt pouze dva červené pruhy pčes obrazovku ale tak stává se aspon ted vím že zítra upeču n9800gt

--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Dub 2014 22:23) ---
grafika byla ati r9850 funguje už tu není modrá smrt pouze dva červené pruhy pčes obrazovku ale tak stává se aspon ted vím že zítra upeču n9800gt

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2251
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 19:28
-
- 9
- 4198
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 4083
-
od b.m
02 úno 2025 00:50
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”