Memory optimizer - vyřešeno Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

83.Pepas
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Memory optimizer - vyřešeno  Vyřešeno

Příspěvekod 83.Pepas » 13 říj 2007 23:33

Ahoj lidičky, mam trable s Mem optimizerem.
Od doby co ho používám si snad ze mě windows dělá srandu.. :evil:
Vyčistim si paměť.. pak třeba nažhavim nějakou tu gamesu, nebo jsem na netu pohoda...
Ale když pc vypnu a další den zapnu, je to jak kdybych přišel o půl nastavení.
Vizuální vzhled je klasickej, zvuky jsou nastavený taky na standard a někdy mi zlobí ASUS Smart Doctor.
Jednoduše se nezapne, ukáže jen "Databáze bylu uzamknuta", pak naskočí další okno že nějaký součást s příponou .dll nebyla nalezena. :idea: Vyřeším to když ho zapnu ručtě přes zástupce a opět vše nastavim v settings.

Používám Memoptimizer, který je součástí TuneUp 2007.
Vyčištěním paměti se zvýší výkon ve hrách a tak ho chci dál používat, nevíte jestli se dají tyto problémy nějak odstranit?? Jestli ne hold to překousnu... a přestanu s ním.
Z mých 1024 čistím jen 650 zbytek nechávám.
Díky za pomoc...
i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB

MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD

Reklama
jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 14 říj 2007 00:05

Já osobně různé utility na optimalizaci a defragmentaci op.paměti nepoužívám,četl jsem spousty článků a je to prý věc zbytečná,někdy nadělá víc škody než užitku,zpomaluje system(celkově).sám jsem to zkoušel abych si to ,co se psalo v těch článcích ověřil a byla to pravda,paměť místo aby byla vyrovnaná a uvolněná,tak byla pomalá,nestabylní a zahlcená.Radši jsem paměť přidal.To je jen můj názor ,nikomu to nenutím. :bigups: :bigups: :bigups:
Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 14 říj 2007 09:02, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 14 říj 2007 00:42

Též mám z minulosti špatné zkušenosti s prográmky na optimalizací paměti. Rozhodně je vhodnější paměť přidat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

83.Pepas
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod 83.Pepas » 14 říj 2007 11:29

Díky hoši, potvrdili jste mi to co jsem si myslel, páč kdyby to bylo k užitku nedělalo by to takovej rambajz.
Díky
i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB

MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD

Zpět na “Vše ostatní (sw)”