Zdravím... Mám problém s moji Flashkou. Nedávno jsem si tam zkopíroval složky z Xamppu na PHP a od té doby nemůžu z Flashky nic kopírovat, vyjmout, smazat, formátovat ji.. Vždy mám odepřený přístup. Zkoušel jsem nastavovat práva jako administrátor, ale prostě nic nejde.
Díky za rady.
USB - odepřený přístup
Re: USB - odepřený přístup
Ve sprave disku si to zkousel?
Pokud se mi podobnym zpusobem pohnoji fleska, tak ji dam do NAS, tam jede, format na ext3, v pc pak ve sprave disku uz funguje a tam uz zrusim/vytvorim oddil a je to
Pokud se mi podobnym zpusobem pohnoji fleska, tak ji dam do NAS, tam jede, format na ext3, v pc pak ve sprave disku uz funguje a tam uz zrusim/vytvorim oddil a je to
Ve správě disku to je to samé, mám odepřený přístup, nemůžu nic dělat. A to NAS nevím co to je :)
NAS je sitove uloziste, je to jen pomucka, neslouzi to ke sprave flesek:-). V linuxu to udelas, zkus si nahodit nejakou live distribuci, pokud s tim umis. Na win jsou na to programy, ale podle me ti to tam udelat nepovoli. Ale zkusit muzes
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... n-manager/
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... n-manager/
Pořád nic nejde, já bych rád vše z té Flashky smazal , naformátoval ji a aby to šlapalo :)
V linuxu jsi byl?
Trochu jinak: Jakou má ta fleška kapacitu? Nebylo by rozumnější neztrácet čas (podle mého je stejně vadná a nic s ní neuděláš) a pořídit si novou?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nemám linux :) No má to 8 GB , myslel jsem , že to jde nějak opravit :)
8GB jsem minulý týden viděl v nabídce za 99,-Kč. To už bys měl ten čas strávený pokusy o opravu dávno zaplacený 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak já mám externí HDD 1 TB .. Mě je to fuk jestli pojede nebo ne, jenom mi to přišlo úplně divné, že z ničeho nic s ní nejde dělat. Tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo neporadí co s tím :)
"Z ničeho nic" už mi odešlo několik flešek. Až na tom budeš jako já, zvykneš si.
Jo, a to, zda je fleška značková nebo ne, tak to nemá žádný vliv na její odchod
Jo, a to, zda je fleška značková nebo ne, tak to nemá žádný vliv na její odchod

špatně jsi mě pochopil
Tím HDD jsem nemyslel tu Flashku ale pouze to, že mi nevadí že to nepojede protože stejně vše dávám na ten externí HDD