Nejspíše máš klávesnici USB a nemáš ji povolenou v BIOSu. Nejrychlejší je připojit klávesnici přes PS2, pokud ji vlastníš. Nebo se zkus případně dostat do BIOSu a tam povolit klávesnici USB.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Jedině klávesnici s PS2. Případně zkus jinou USB, zda není původní vadná.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
tak jsem zkusil vyndat HDD a spustit to ale nic stale stejne,ale kdyz jsem to slozil tak me tam sckocilo baterry crytacal proste ze je baterka K.O...a najednou me to skocilo bez problemu do WIN7,rek sem si ze ho vypnu a zapnu to jsem udelal,a jesem tam opet zase po zapnuti skoci me tam loGO HP invent a dole "Press the ESC key for startupmenu"ale klavesnice me vubec nereaguje jako predtim ale jak jsem se dostal do wIN7 tak bylo bez problemu tak jsi rikam nema to HP nejake chraneni???proste kdyz je baterka K.O tak nebude fungovat????
Dnes při hraní hry se prvně hra sekla, po pár minutách se na vteřinu objevila modrá obrazovka a pocitac se vypnul.
Když počítač zapnu, běží zdroj, větrák, větrák na grafice i CPU, myslím, že běží i oba HDD, ale nevím, jak to přesně...
Poslední příspěvek
Zdroj a grafiku muzes vyzkuset i v jinem PC.
Pokud budou v poradku, staci koupit desku, procesor, pamet a idealne M.2 NVMe SSD na Windows.
Dobrý den, píšu kvůli problému s bráchovým počítačem.Normálně zapnul pc, přihlásil se a šel hrát hru, ale během zapínání hry se počítač zasekl na černé obrazovce a po následném restartování se objevuje tato hláška: reboot and select proper boot...
Poslední příspěvek
Pokud je na disku MBR místo GPT, tak musíš mít povolené CSM v BIOSu. Ve výchozím nastavení BIOSu bývá aktivní většinou jen UEFI. Ale také se přikláním spíš k možnosti, že je disk vadný.
na dědečkovi (viz sestava níže) se nedostanu do UEFI (BIOS). Po zapnutí PC mi naběhne obrázek s červenými pruhy a dál se nehnu.
Mam podezření na to že deska odešla do věčných lovišť, ale nechám si poradit.
CMOS baterku jsem měnil.
Prosím...
Poslední příspěvek
Díky pánové - bylo to přesně jak jste psali - pošla mi grafika (nebo port). Na integrované to sviští což mi na dožití v tomhle 10let starém stroji stačí.
Zdravim, chtel bych Vas pozadat o radu. Mam tady notebook Lenovo V110-15AST a kdyz ho zapnu nabehne mi obrazovka s tabulkou Boot Menu.
Vyberu Windows Boot Manager, tabulka zmizne a za chvili se objevi znova.
Dam boot s HDD, tabulka zmizne a objevi...
Poslední příspěvek
ty jo funguje!!! diky moc.. tak to me nenapadlo, ze to bude v zabezpeceni procaku :eh: