Ahojte
Mohu dát do PC s Win.7profesional,Zákl.deska Asus K8V-MX (2sloty pro RAM) tuto paměť - ADATA 2GB KIT DDR 400 MHz je to sada pro dual chanel mod.Bude makat i na této starší desce? Nebo musím koupit 2x RAM po 1000GB?
RAM dual/single slot
Re: RAM dual/single slot
Pokud je to sada tak to bude 2x1 GB Kit ne?
Ano,jak píši výše,je to KIT.Nevadí,že budou na starší desce?
Vítej na PC-help!
Nevidím v tom problém, makat by to mělo a to, že je to sada pro dual channel je pro Tebe celkem nepodstatné.
Nevidím v tom problém, makat by to mělo a to, že je to sada pro dual channel je pro Tebe celkem nepodstatné.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak je problem jinde.Včera mi tuto dvojici koupila dcera.Měl jsem tam 2 x 512GB.Po výměně mi začal PC zamrzat.Když tam nechám jenom jednu 1GB,tak to maká normálně,vyndám,dám druhou a maká taky.Ale obě dohromady sekají PC.Když dám jednu novou 1GB + jednu starou 500MB tak to taky jede.Podle manuálu by deska měla utáhnout 2GB.Myslel jsem,že to dělají nové stažené aktualizace,tak jsem přeinstaloval Win. a je to stále stejné...
Doplň sestavu, jaké máš další komponenty?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Napíšu večer,nebo zítra.Nejsem u svého PC.Zatím díky
Skusil bych test pameti, napr. Memtest32
Neznackove lacine pameti jako A-Data se mohou chovat jakkoliv a mohou byt klidne vadne.
Neznackove lacine pameti jako A-Data se mohou chovat jakkoliv a mohou byt klidne vadne.
Těžko, když každá zvlášť mu maká 

To, ze se pocitac nesekne nepovazuju za dukaz, ze ty moduly nejsou vadne. To muze overit pouze testovaci program bezici po dobu nekolika hodin (se vsemi moduly soucasne, samozrejmne).
Nicmene ty pameti musi fungovat spolu, takze chyba zcela urcite nekde bude. A u pameti jako A-Data, PQI a podobne je o dost castejsi nez treba u Kingstonu.
Nicmene ty pameti musi fungovat spolu, takze chyba zcela urcite nekde bude. A u pameti jako A-Data, PQI a podobne je o dost castejsi nez treba u Kingstonu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Použité paměti nejsou v seznamu doporučených pamětí pro tuto základní desku. Asus K8V-MXiz -
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/soc ... V-MX_h.pdf
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/soc ... V-MX_h.pdf
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
V seznamu doporucenych pameti neni nic, co je novejsi nez zakladni deska.
Neni v tom manualu neco o tom, ze podporuje deska pouze 512 MB moduly nebo pouze 1 GB RAM?
Neni v tom manualu neco o tom, ze podporuje deska pouze 512 MB moduly nebo pouze 1 GB RAM?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Single Fan vs Dual Fan a aka case?
od AirCrew » 04 dub 2025 11:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1351
-
od AirCrew