Problém s WIN XP Vyřešeno
Problém s WIN XP Vyřešeno
Zdravím, před několika lety jsem koupil netbook v TS Bohemia s Windows XP. Minulý týden, mi vyskočila obrazovka, kde stálo,: Zřejmě jste se stal obětí softwarové kriminality. Vlastníte nelegální kopii Windows. Jelikož je netbook po záruce, nevím jak mám tuto situaci vyřešit. Předem děkuji za každou radu.
-
- Pohlaví:
Re: Problém s WIN XP
Tohle už jsem zkoušel. A opravdu mi bylo řečeno, že je ilegální. Kupoval jsem ho ale normálně v obchodě, takže to nechápu. :(
-
- Pohlaví:
A když pokračuješ není tam nějaká rada co dělat když je systém legální a ukazuje to nelegální? Tak se obrať na technickou podporu MS.
Dobře, zkusím to.
Nejjednodussi reseni je provest reaktivaci Windows (po internetu, kdyz to nepujde tak po telefonu)
http://support.microsoft.com/kb/307890/cs
Technicka podpora Microsoftu neresi OEM software, je treba se obratit na podporu vyrobce notebooku. A nezapominejme ze podpra XP od MS uz skoncila.
Jsou tam urcite puvodni Windows XP ktere byly instalovany? Neinstaloval tam nekdo za ty roky nejakou kopii stazenou z torrentu nebo uloz.to, pripadne od kamarada?
http://support.microsoft.com/kb/307890/cs
Technicka podpora Microsoftu neresi OEM software, je treba se obratit na podporu vyrobce notebooku. A nezapominejme ze podpra XP od MS uz skoncila.
Jsou tam urcite puvodni Windows XP ktere byly instalovany? Neinstaloval tam nekdo za ty roky nejakou kopii stazenou z torrentu nebo uloz.to, pripadne od kamarada?
Naposledy upravil(a) petr22 dne 16 dub 2014 15:46, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Kdysi se to řešilo odstraněním jedné aktualizace, ale už to nepamatuji. Možná toto.
Odstraneni aktualizace neni reseni, ale obejiti problemu. Koupene legalni XP musi projit kontrolou od Microsoftu.
Reaktivace OS pomoci cisla zespoda na stitku musi problem opravit, za predpokladu ze tam neni nejaka nelegalni verze.
Reaktivace OS pomoci cisla zespoda na stitku musi problem opravit, za predpokladu ze tam neni nejaka nelegalni verze.
-
- Pohlaví:
Pokud mu budeme věřit že to má legální a já mu věřím. Pak to řešení je a je nejjednodušší. Na XP už nic vycházet nebude!
Napsal jsem na podporu tak uvidíme. :) Zatím děkuji.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když nic nepomůže, tak: http://www.servispckupka.cz/jak_reinsta ... ows_xp.php
Aktivace po telefone by mela jit.
Zkousel si to?
Zkousel si to?
-
- Mohlo by vás zajímat