Dialog nahrátí souboru ze "spec. složky"
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Dialog nahrátí souboru ze "spec. složky"
Ahoj, když mám standartní dialog otevření souboru a je problém s nahráním souboru z mobilu. V okně tento počítač mám kategorii Jiné,k de je Nokia Phone Browser (systémová složka). Při jeho otevření Proces na munutu zatuhne a pak vyskočí hláška ve stylu Nokia PC Suite (vizuálně) Operaci nelze dokončit. Pokud soubobor vybírám přes složku v kategorii přenosná zařízení (1) : Nokia E52 (Mobilní telefon), pak to funguje. Nevíte, proč v 1: případě to nejde?
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
Re: Dialog nahrátí souboru ze "spec. složky"
Nefunguje to protože je to Nokie. Od doby kdy jí koupil Micro$oft bych její výrobek nepoužil ani k seškrábnutí psího výkalu z chodníku.
Instalovat do počítače několikasetmegabajtový blob jen pro to abych mohl stáhnout fotky z mobilu, navíc způsobem který mi absolutně nevyhovuje, jenže ten program mi ho prostě vnutí? Místo trápení se s takovým krippleware si radši pořídím obyčejný levný Alcatel, tam mě aspoň nešmíruje NSA na každém kroku dnem i nocí, i při vypnutém mobilu!
Instalovat do počítače několikasetmegabajtový blob jen pro to abych mohl stáhnout fotky z mobilu, navíc způsobem který mi absolutně nevyhovuje, jenže ten program mi ho prostě vnutí? Místo trápení se s takovým krippleware si radši pořídím obyčejný levný Alcatel, tam mě aspoň nešmíruje NSA na každém kroku dnem i nocí, i při vypnutém mobilu!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dialog nahrátí souboru ze "spec. složky"
V té době ještě ji nekoupil Microsoft (dokonce i nokia pc suite je z této doby - nemám ovi suite)! Na to, jaxou na tom nokie nyní nemám co říct, protože jsem je nezkoušl (ani apple ani android). A zrovna nechápu ty poznámky? Buď si mohu po připojení mobilu zvoli režim mass storage, případně, se mohu propojit přes bluetooth , nebo se připojit přes wifi přes access point v notebooku přes hostednetwork a oboustranně sdílet data přes klasický SMB protokol, síti díky SymSMB, tyhle všechny možnosti bez nutnosti pc suite. A alcetel bohužel nemá mé požadavky - wifi, gps, 1.5Ah baterie s více jak týdenní výdrží, mp3, připojení na wifi, vnc... A nechápu jak, by mě NSA sledovala, ten mobil se sám od sebe nikam nepřipojuje a když náhodou spustím browser, tak se připojuje jen na ty servery, které jsem zadal do prohlížeče. To není nějaký reklamní zavirovaný android.
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2340
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
18 čer 2025 16:25
-
- 4
- 2945
-
od Grander
02 dub 2025 15:29
-
- 10
- 4771
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4771
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
- 5
- 3541
-
od L.L