Ahoj, mám E52 aCFW091.004, kde jsou některé aktivní pohotovostní režimy(Ovládací panel->Témata->Pohotovostní rež) navíc:
Mimo standartních (defaultních) Aktivní, Základní, Mluvící tam mám ještě Horizontal Icon Bar, Vertical Icon Bar, Contacts Bar.
KOnkrétně mě zaujal Vertical Icon Bar (tento cfw má pouze polštinu a angličtinu)). V menu Control Panel->Settings- .General- .Personalization- .Standby->Shortcuts ( ano, takto hlubokými nabídkami se vyznačuje symbian, nevím jak jiné značky)si mohu vybírat položky,-> které jsou zobrazené v shortcuts (na obrázku právě vybraná 1 ikonka "zástupce")
Mě by ale i zajímalo, jak změnit ostatní položky (browser, kalendář, player, rádio, Personalization, WLAN), nevím, kde to hledat a zda to vůbec jde. Napadlo mě, že tyto položky vzdáleně připomínají položky právě z aktivního pohotovostního režimu (viz obrázek- řádky set up email atd) (Settings->Modes- > Home screen applications), nabídka modes je dostupná pouze při aktivním po. režimu, tak jsem ho tam nastavil a změnil je, ale potvrdilo se, že to s tím vůbec nesouvisí.
PS: a to vůbec nezmiňuji, že ty aplikace (v aktivním pohotovostním režimu) se nastavují v modes->application shortcuts (je jich 6) a ty v jiných modech (horizonal, vertical, contacts bar) se nastavují v Control Panel->Settings- .General- .Personalization- .Standby->Shortcuts, jenže v prvním případě to přesmeruje do appky modes->shorcuts a samozřejmě tyto nastvení nejsou sdílená.
PS: nevíte, jak změnit font digitálních hodin... to, že tam je u hodin takhle malé písmo je nějaký úlet.... Zajímalo by mě, zde jde o vlastnost skinu (momentálně je to NuBlack), nebo jde o nějaké globální nastavení.
nastavení aktivního režimu v symbianu
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
nastavení aktivního režimu v symbianu
- Přílohy
-
- Aktivní pohotovostní režim
- AFImg-1[1].jpg (49.03 KiB) Zobrazeno 268 x
-
- Vertical Icon bar
- AFImg[1].jpg (60.09 KiB) Zobrazeno 268 x
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nastavení aktivního režimu v symbianu
Máš CFW který jeho autor nějak upravil, tak se ptej jeho nebo uživatelů kteří daný CFW používají. Název "v symbianu" je široký pojem, v každé jeho verzi je to jinak, natož v CFW.
Člověk se pořád učí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7632
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek