Ahoj, koupil jsem jahody 1 kg v dřevěné krabičce David Pilar a u některých jahod je (tak jak byly otočenené, tak směrem k zemi) jsem viděl na tété straně žluté tečky. Nevíte, co je to? Není to nějaký pyl či semínka?
PS: taky jste si všimli, že je dávají šťopkou směrem na dno, aby nebyly vidět u šťopky, kde se nejvíc ukáže, jestli jsou ještě zelené?
PS: a je dobrá cena 45/1KG?
žluté tečky v jahodách
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
žluté tečky v jahodách
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: žluté tečky v jahodách
Uz mi zacina vadit to tvoje spamovani. Ze denne zalozis X temat ohledne PC, na ktere ti nikdo neodpovida, se da jeste brat, ale na takoveto nesmysly chod prosim jinam. Uz tak mas 2 zlute
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: žluté tečky v jahodách
Nejsme na fotbale, tady je až za tři
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”