Hmm, ja na to časom prídem.
Už ma len zaujíma, či tú kartu môžem považovať za funkčnú...? Poprípade základnú dosku. Jednoducho, v čom bola/je chyba?
Strata zvuku - prestalo detekovať zvukovú kartu Vyřešeno
Re: Strata zvuku - prestalo detekovať zvukovú kartu
Naposledy upravil(a) cobr4in dne 19 dub 2014 21:17, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Už ma len zaujíma, či tú kartu môžem považovať za funkčnú-
To zjistíš jen,když řádně přeinstaluješ ovladač-
http://www.guru3d.com/content_page/guru3d_driver_sweeper.html
http://www.slunecnice.cz/sw/driver-sweeper/
a naprostou jistotu-když její funkčnost ověříš v jiném pc.
To zjistíš jen,když řádně přeinstaluješ ovladač-
http://www.guru3d.com/content_page/guru3d_driver_sweeper.html
http://www.slunecnice.cz/sw/driver-sweeper/
a naprostou jistotu-když její funkčnost ověříš v jiném pc.
Díky. A čo základná doska? Lebo možno to bolo spôsobené poškodeným PCI slotom.
► Zobrazit spoiler
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak začni tím ovladačem a postupuj vylučovací metodou.A deska jestli se nepletu má-3 x PCI Express x1 slots a zvukovka je-Compatible With:PC - PCIe x1 Connection.
Karta až dodnes šla, reinstalloval som Win a šla takisto, ale teraz, z ničoho nič, to zblbo opäť. Len neviem, či hľadať chybu na karte alebo doske.
► Zobrazit spoiler
Kartu som reklamoval, žiaľ s výsledkom "vada sa neprejavila".
Vôbec netuším, čo teraz s tým. Nemôže to nejak súvisieť s týmto? viewtopic.php?f=118&t=142320
Tým chcem povedať, že ak nie je zlá karta, čo ak je na vine iná komponenta, ktorá, okrem BSOD, spôsobuje i nefunkčnosť karty?

Tým chcem povedať, že ak nie je zlá karta, čo ak je na vine iná komponenta, ktorá, okrem BSOD, spôsobuje i nefunkčnosť karty?
► Zobrazit spoiler
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A,co jsi udělal s tím,co jsem psal?Vyzkoušet kartu v jiném pc?Vyzkoušej jí v jiném slotu a řádná přeinstalace ovladače.Co máš vůbec za kartu?No a sluchátka,které jsou 5.1 je úplně něco jiného než repro 2.1.
Asi budem hnusný, ale ty čítaš každé druhé slovo alebo čo? Veď som písal, že som reinstalloval Win a ty poradíš reinstall driverov. Ďalej píšem, že reklamácia nepochodila, ergo karta je v poriadku a ty poradíš skúsiť ju v inom PC a to už odhliadnuc od toho, že sa závada prejaví len raz za čas a to som takisto písal.
A čo mám vôbec za kartu? Podpis, človeče!

► Zobrazit spoiler
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Popis nemusí odpovídat skutečnosti o jaké se jedná pc.Přeinstalace ovladače také není od věci.Creative jsou na ovladače hajsinky a pokud necháš nějaký pozůstatek tak máš na problém zaděláno a to na nově instalovaném OS jestli jsi ten ovladač už zkoušel přeinstalovat.Pokud se ti nechce přendavat do jiného pc tak to je tvůj problém,ale můžeš vyzkoušet do jiného slotu.Měl by si jich mít dost.No a i když máš kartu,která umí 5.1 virtuálně tak to do 2.1 repro nestrčíš.
Reinstallom OS som nútený znova nainštalovať aj ovládač, takže áno, de facto som reinstalloval aj driver. Neviem, čo na tom nechápeš.
Že bola karta na reklamácii znamená, že bola skúšaná na inom PC než mojom, takže ako by pomohlo znova ju zapojiť do iného kompu, netuším.
Nikde som nepísal, že vie moja karta 5.1 virtuálne, vie to aj fyzicky. 5.1 virtuálne vedia slúchadlá, a to som napísal tiež jasne.
Prepáč, ale ja mám naozaj pocit, že čítaš len niečo z toho, čo napíšem.
Že bola karta na reklamácii znamená, že bola skúšaná na inom PC než mojom, takže ako by pomohlo znova ju zapojiť do iného kompu, netuším.
Nikde som nepísal, že vie moja karta 5.1 virtuálne, vie to aj fyzicky. 5.1 virtuálne vedia slúchadlá, a to som napísal tiež jasne.
Prepáč, ale ja mám naozaj pocit, že čítaš len niečo z toho, čo napíšem.
► Zobrazit spoiler
-
- Pohlaví:
Běží ti služba Zvuky systému Windows?
V správcovi úloh nič také nevidím, ani neviem, o čo so sa jedná. Každopádne, integrovaná mi funguje úplne bezproblémov, už odkedy dedikovaná začala prvý raz haprovať.
► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3261
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek