Prosím o pomoc se smazáním složky. Je to složka s divným názvem 09a69675bc2aa3018090 a uvnitř jsou podložky amd64 a i386. Pravděpodobně to zde zanechal instalátor Wsusoffline nebo tak nějak. Nejde mi to smazat. Zatím jsem zkoušel jen nabootovat z USB konzoli pro zotavení Windows XP, ale i v ní jsem dostal po zadání RD jen hlášku "přístup byl odepřen".
Ideálně kdyby mi někdo doporučil nějaký funkční postup pro Windows XP nebo nějakou malou (max megabajty) z USB bootovatelnou distribuci která by mě tuto složku dovolila smazat, protože v konzoli pro zotavení XP to asi nejde.
smazání složky (přístup byl odepřen), Win XP Vyřešeno
Re: smazání složky (přístup byl odepřen), Win XP
Funkční postup je třeba Slax: https://www.slax.org/cs/
Ale spíš bych doporučil tu složku někam přesunout, abys nejdřív zjistil co ti bez ní přestane fungovat!
Ale spíš bych doporučil tu složku někam přesunout, abys nejdřív zjistil co ti bez ní přestane fungovat!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: smazání složky (přístup byl odepřen), Win XP
Problém je v tom, že proces přesunutí složky vytvoří kopii na novém místě, ale když se snaží smazat složku v původním umístění, narazí na odmítnutí přístupu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3022
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 18:09