Dobrý večer,
chci poradit.. Mám jeden pc, dost výkonný - 2xdualcore 2ghz, 3 giga ram, 2xraptor hdd, profesionální grafiku.. Jde nějak udělat, aby na tomto pc mohli současně pracovat dva uživatelé? dva výstupy na monitor to má, dva hadry taky.. Napadlo mě udělat z toho server nebo tak něco.. Moc tomu nerozumím tak pls poraďte.
Díky hrnec84[/b]
//Upraven nadpis. Práce serveru je o něčem jiném
//Karlos
Současná práce 2 lidí na 1 PC?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Představa jistě lákavá, leč troufám si tvrdit, že nereálná
WIN nejsou připraveny pro práci dvou a více myší a klávesnic zároveň, možná někdo znalý Linuxu by to uměl dát do kupy.
I když... možná kecám

I když... možná kecám

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Pokud se nepletu tak jsi se ptal na práci dvou uživatelů na jednom PC.Tato aplikace funguje pod XPpro-SPII a v celku bez větších problémů každý uživatel má svůj mon.myš a klávesnici . A podle popisu tvého HW by to mělo vcelku bez problémů chodit. Samozřejmě pro některé programy např.ICQ. Ale kancelářské aplikace fungují současně bez problémů.
ps píše:Mrkni na http://www.barbone.cz/twin/magictwin.html
Možná jsem paranoik , ale mnoho důvěry to ve mne nevzbuzuje.Svého času jsem nad tím také uvažoval a jsem šťastný , že mne nenapadlo do něčeho podobného jít.Naco mít jednu pevnou kysnu , když mohu mít stolní PC a k tomu NTB .Zlaté řešení.Dnes celá rodina dělá na PC a já jsem NTB usurpátorsky zabral jen jen pro sebe.Jsme všichni spokojení a když je třeba vezme se NTB pod křídlo a jde se.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
PS uvádí:
V popisu programu pak stojí:
A to by mohl být dost velký problém, protože nepředpokládám, že by firma Jetway obsadila 99% českého trhu se základními deskami...
Pokud se nepletu tak jsi se ptal na práci dvou uživatelů na jednom PC.Tato aplikace funguje pod XPpro-SPII a v celku bez větších problémů
V popisu programu pak stojí:
Tato technologie funguje pouze na základních deskách Jetway
A to by mohl být dost velký problém, protože nepředpokládám, že by firma Jetway obsadila 99% českého trhu se základními deskami...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Notebook pro kancelářské práce
od Bulit.Sven » 11 srp 2024 13:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1594
-
od meda2016