Opera 12.17 Vyřešeno
Opera 12.17
Hurá, snad se někdo chytil za nos a dnes vyšla nová Opera 12.17. Víc o tom nevím, jen to, že už jsem ji nainstaloval. Jestli o ní někdo ví něco více, rád se přiučím.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Opera 12.17
Jestli myslíš devítku jako ráži, tak střílet se zatím nebudu

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
OK. A tu Operu 12.17 už máš? A nebo Tě už nezajímá od té doby, cos přešel na Chrome?? 

-
- Pohlaví:
Já to používám souběžně. Mám staré krámy a tak třeba tady jsem na Chrome, ale Willie Nelson na YT je na Opeře. Chrome by to zabilo.
Ale preferoval jsem Operu a tak nějak jsem se naučil na Chrome, zdá se mi lepší i když ono je to všude malinko jinak.
Ale preferoval jsem Operu a tak nějak jsem se naučil na Chrome, zdá se mi lepší i když ono je to všude malinko jinak.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Opera 12.17 Vyřešeno
Mě se po aktualizaci ukázala přímá možnost vyhledávání z adresního řádku a asi bezpečnostní opravy.A semhle nedorazila ani verze 12.16-http://www.opera.com/docs/changelogs/windows/
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”