Zdravím. Mám prosbu. Do kódu jsem dlouho nezasahoval a do menu.php už vůbec. Co se změnilo v tom, jak prohlížeče zobrazují stránky? Problém to nikdy nedělalo a najednou je menu na stránce zobrazené takto:http://www.zskrasnepole.cz/
Za radu moc díky.
a v Exploreru ani nemluvě. Kdybych při tvorbě obsahu někde něco omylem máznul, tak to chápu, ale takto? CSS jsou v styly.php a menu v menu.php. Stránky: HTML, CSS - problém se zobrazením Vyřešeno
Re: HTML, CSS - problém se zobrazením
asi začali víc dodržovat standardy .. kdo ví ...
v css bych smazal
a mělo by být po problému
v css bych smazal
Kód: Vybrat vše
#menu li {height: 1%;}
#menu a {height: 100%;}
a mělo by být po problému
Moc díky.
Je to tak. Ještě se dívám, že v IE8 to není vycentrované a nejde mi sjet dolů. Je fakt, že v IE jsem to dlouho netestoval, tak nevím jak dlouho se to tak zobrazuje. Smekám a moc děkuji.
Je to tak. Ještě se dívám, že v IE8 to není vycentrované a nejde mi sjet dolů. Je fakt, že v IE jsem to dlouho netestoval, tak nevím jak dlouho se to tak zobrazuje. Smekám a moc děkuji.
nějak se mi nezdá zdrojový kód .. na začátku je nějaký zakódovaný javascript ... to asi nepatří ke stránce ne? radím vymazat a projít všechny soubory, jestli nejsou taky nakažený ... a změnit heslo k FTP
Na začátku je hlavně jeden celý <html>dokument</html>, ve kterém ten script je; možná, že ho tam vkládá server, nevím. Teprve po ukončovacím <html> začíná nový <html>, což je samozřejmě nesmyslné.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Navíc máš nějaké divné kódování, zobrazujou se mi špatně znaky.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Všem díky. To tam pochopitelně nebylo. Přehrál jsem index čistým souborem, našel jsem to jen v index.php a před tím změnil heslo k ftp. Snad to pomůže. Hned vlezu do HJT a pročistím notas.
jerabina: A nyní je ta diakritika už Ok?
jerabina: A nyní je ta diakritika už Ok?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 12236
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 09:00
-
-
Kdo umí číst kód HTML? Doladit jednu podmínku. Příloha(y)
od Minapark » 06 led 2025 09:21 » v Programování a tvorba webu - 22
- 10009
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:54
-
-
- 4
- 3385
-
od lukas222