Aktualizace Opery z 12.16 na 12.17 se nezdařila
Aktualizace Opery z 12.16 na 12.17 se nezdařila
K adresáři „Z:\Program Files \Opera“ mám jako administrátorský uživatel všechna práva (plné řízení). Opera je zkopírovaná z předchozího počítače s Windows XP.
V práci jsem ji pod XP zaktualizoval bez problémů, ale doma pod W7 to nejde.
Dá se to opravit jinak než novou instalací? Tu bych opravdu nerad.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: Aktualizace Opery z 12.16 na 12.17 se nezdařila
Opera je zkopírovaná z předchozího počítače s Windows XP.
Myslíš instalátor? Vyzkoušej aktualizaci přímo v opeře,to mi proběhlo bez problému.
Jsi si jist, že chceš pořád zůstavat na verzi se starým jádrem? Už tu máme stabilní verzi 20 a 21 je v betě 

Já zůstávám u 12,17 .Mám nainstalovanou i Operu 20 ale ta mi nevyhovuje.
Petison: Zkopírovaná je tak, jak je nainstalovaná. Doposud jsem ji přenášel mezi různými počítači, například domácí Operu jsem si přinesl do práce a používám ji k své plné spokojenosti.
Aktualizaci jsem pouštěl samozřejmě přes menu Opery „Nápověda → Zjistit aktualizace“
Oxxid: Ano, jsem si jistý, pevně a neochvějně. Používám integrovaného poštovního klienta a spoustu dalších funkcí. Nová Opera je šmejdský klon Chromu, neumí vůbec nic.
A na weby, kde má tahle „babča“ problémy, používám poslední Firefox nebo Explorer 11.
Aktualizaci jsem pouštěl samozřejmě přes menu Opery „Nápověda → Zjistit aktualizace“
Oxxid: Ano, jsem si jistý, pevně a neochvějně. Používám integrovaného poštovního klienta a spoustu dalších funkcí. Nová Opera je šmejdský klon Chromu, neumí vůbec nic.
A na weby, kde má tahle „babča“ problémy, používám poslední Firefox nebo Explorer 11.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
@Myloš: Dobře, dobře.
Tak jsem problém nakonec vyřešil tím, že jsem ho obešel – zkopíroval jsem nainstalovanou Operu 12.16 na jiný počítač s Ixpéčkama, provedl aktualizaci a opět překopíroval zpět na sedmičkový počítač.
Přesto – pokud někdo přijde na to, v čem byl problém, zajímá mě to; proto nezamykám.
Přesto – pokud někdo přijde na to, v čem byl problém, zajímá mě to; proto nezamykám.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3247
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
28 srp 2024 19:35
-
- 2
- 2779
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3871
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10041
-
od mmmartin
21 úno 2025 17:21
-
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2337
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”