ActiveX

...

Moderátor: Mods_senior

Janek.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

ActiveX

Příspěvekod Janek. » 16 říj 2007 15:53

Ahoj mužete mě zkusit někdo poradit mam tento problem začal před několika dny nejsem si jistý co co muže zpusobovat,začala mě po startu na uvodní obrazovce vyskakovat hláška(aktuální nastavení zabezpečení zakazuje spouštět ActiveX na této stránce.Tato stránka možná nebude zobrazena správně.) co s tím,samozřejmě v nastavení internetu jsem povoli activex na dva dny to ustalo a začalo to znova skontroloval jsem jestli se to v nastavení ie nezměnilo ale je to pořád stejné ,nevíte jestli není někde návod jak to mít nejlíp nastavené je tam dost položek možná mám něco blbě a nevím o tom rady jako změn ie no každému vyhovuje něco jiného,čistil jsem pc dělal pořádek odstranoval všelijaké tolbary a jiné možná jsem něco sprznil ale čistil jsem to na doporučení z jiných stránek kam jsem posílal logo které jsem dělal SAS už mě to leze na nervy poradte .dík janek
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/

file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm

Reklama
paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod paul27 » 16 říj 2007 19:50

Nepoužívej IE, používej něco alternativního.

Pokud to je v nastavení internetu dobře, tak se zkus podívat, jestli to neblokuje nějaký antispyware. Často takovéto možnosti nastavení v nich jsou.

Janek.
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Janek. » 17 říj 2007 05:19

Antispywar nemám spuštěný žádný jednou začas projedu pc ad-aware a tam jsem nic neměnil myslíš že je dobré mít pořád něco spuštěné .janek

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 17 říj 2007 15:02

Tak si pořiď třeba Mozillu Firefox a IE nepoužívej. Vím, že to není odpověď na tvojí otázku, ale uvidíš, že nebudeš zklamanej.

myslíš že je dobré mít pořád něco spuštěné

Taky hodně záleží na tom, jaké stránky navštěvuješ, jestli hodně stahuješ a jestli si už trochu znalej v problematice bezpečnosti. Začátečníkům bych to určitě doporučil.

Janek.
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Janek. » 18 říj 2007 12:48

problem vyřešen nevím proč ale dělalo to icq dal jsem novější verzi a přestalo to ale nevídím duvod doposud ta stara verze jela normálně ,jinak dík za radu

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 18 říj 2007 21:35

No mě si ani nepotřeboval. Dokázal si to vyřešit sám.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”