Množství zapsaných dat na SSD
Re: Množství zapsaných dat na SSD
A tebe trápí životnost "jen" 10 let?
Neco na to existuje, ale uz neznam jmeno, musis pohledat. Hodne taky toci misto stahovani pres torrenty
Živosnost 10 let mě fakt netrápí, pokud to tak bude.
Hlavně mě zarazilo to množství zápisů na disk za jeden den, tak mě zajímalo, jak na tom jsou ostatní (už jsem to našel na tom živě.cz)
dvorajk: ok, zkusím pohledat
Hlavně mě zarazilo to množství zápisů na disk za jeden den, tak mě zajímalo, jak na tom jsou ostatní (už jsem to našel na tom živě.cz)
dvorajk: ok, zkusím pohledat
-
- Pohlaví:
Ostatní jsem třeba já. Na disk se mi denně zapíše cca 100MB dat a ty umím odstranit.
Asi mi nerozumíš, já mluvím o počtu zapsaných dat na disk (třeba dočasné soubory systému, programů, atd), které se přepisují. Místa na disku mám pořád stejně, přesto mám denně těch 7GB zápisu.
Ja mam sice mene, ale v GB se to pocita
Může zkusit vypnout strankovaci soubor. A složku TEMP přesunout
Ahoj, tak jsem provedl nějaká nastavení, co jste poradili, a zatím to vypadá, že pomohly. Víc toho poznám až po delším sledování.
Ale narazil jsem na jiný problém. Zapnul jsem spořič obrazovky a automatické vypnutí monitoru. A chvíli potom, co se zapne spořič, nebo vypne monitor, začne se zapisovat na disk ohromné množství dat. Klidně i 5GB za minutu. Myslel jsem, že by to mohla být defragmentace, ale místo ní je nějaká optimalizace a to by mělo být něco jiného.
Nevíte čím by to mohlo být?
Mám windows 8.1
Ale narazil jsem na jiný problém. Zapnul jsem spořič obrazovky a automatické vypnutí monitoru. A chvíli potom, co se zapne spořič, nebo vypne monitor, začne se zapisovat na disk ohromné množství dat. Klidně i 5GB za minutu. Myslel jsem, že by to mohla být defragmentace, ale místo ní je nějaká optimalizace a to by mělo být něco jiného.
Nevíte čím by to mohlo být?
Mám windows 8.1
Naposledy upravil(a) omilis dne 29 dub 2014 15:08, celkem upraveno 1 x.
Neni to prechod do hibernace?
Hibernace by měla být vypnutá. Mám nastavený režim spánku, ale ten až dlouho po vypnutí monitoru.
Jestliže je hibernace vypnutá, pak je režim spánku kombinací režimu spánku a hibernace, neboli hybridní režim spánku.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.