jak připjojit notebook k netu

...

Moderátor: Mods_senior

jama2
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

jak připjojit notebook k netu

Příspěvekod jama2 » 17 říj 2007 15:01

začátečník prosí o radu: mám stolní PC připojený k internetu od UPC , mám připojený i notebook (ne paralelně, prostě jen připojím notebook modemu jiným kabelem a ten od stolního PC vyndám). vše instaloval zaměstnanec UPC, takže nevím jak notebook připojil. ted mám ale nový notebook a chci ho používat místo toho starého- jak ho mám připojit? prosté zastrčení kabelu nestačí..chybí software? ve starém notebooku jsem žádný nenašel. prosím pomozte díky

Reklama
benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 17 říj 2007 16:31

pochopil sem správně že tam máš normální síťovej křížovej kabel? Pak se jukni do sekce o síti,je to jenom o nastavení IP adresy a masky podsítě...záležitost tak na 2 minuty ;-)
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

jama2
nováček
Stav:

Příspěvekod jama2 » 17 říj 2007 17:31

Správně. Mám tam síťovej kabel připojenej k modemu. Opsal jsem si fyzickou adresu nového notebooku přes start=spustit=CMD=ipconfig/all a tu jsem chtěl změnit ve vlastním stolním PC přes ovládací panely=systém=hartere=správcer zařízení=síťová připojení=upřesnit a tam jsem přepsal v NETWORK ADREs fyzickou adresu, ale po připojení notebooku se internet explorer nepřihlásil. Kde může být ta chyba? Mám vytvořit nové připojení, nebo není potřeba? Případně musím mít v notebooku nainstalován softwere k modemu přes který se připojuje UPC? dík

Elusive
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 17 říj 2007 17:45

Mám takový tušení, že budeš muset zavolat na UPC, oni ti řeknou přesně, co kde nastavit a připojí tě.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (inet)”