mám procesor AMD Athlon 3000+ a grafiku kartu radeon x1950 pro základní desku od gigabyte - čip. sada je n Froce 4. Jedná se o grafiku: je dobrá na hry??? Je zatím bez přetaktování.
Děkuji za hlasování a odpovědi

Marfy píše:Nevím proč se ptáš,když ji máš doma a vidíš to sám.To víš je je dobrá na hry a je lepší než současné karty střední třídy (myslím tím GeForce 8600GT a Radeon 2600).Všechny hry ti tam musejí běhat velice svižně i na nejlepší detaily.Ostatně je to vidět i podle tvého hlasování.Je dobrá i bez přetaktování.Zkoušel jsem ji mírně popohnat ale pak sem to dal zas na základní hodnoty,protože to bylo nepostřehnutelné.Určitě nejlepší koupě tohoto roku.(myslím do 4000,-)Taky pokud si všimneš má ji tady dost lidí na fóru.
Bruno77 píše:Marfy píše:Nevím proč se ptáš,když ji máš doma a vidíš to sám.To víš je je dobrá na hry a je lepší než současné karty střední třídy (myslím tím GeForce 8600GT a Radeon 2600).Všechny hry ti tam musejí běhat velice svižně i na nejlepší detaily.Ostatně je to vidět i podle tvého hlasování.Je dobrá i bez přetaktování.Zkoušel jsem ji mírně popohnat ale pak sem to dal zas na základní hodnoty,protože to bylo nepostřehnutelné.Určitě nejlepší koupě tohoto roku.(myslím do 4000,-)Taky pokud si všimneš má ji tady dost lidí na fóru.
Sice jí mám, ale nezkoušel jsem nejnovější hry (zatím). Teď jsem si stáhnul demu Call of duty 4. Tak to nainstaluji a vyzkouším
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti