Zvyší mi piti energetickeho napoje pri hrani soustredenost?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

HugeNigga
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Zvyší mi piti energetickeho napoje pri hrani soustredenost?

Příspěvekod HugeNigga » 29 dub 2014 18:31

Ahoj, chci se vás zeptat, jestli když si třeba u CoD dám nějakej Energetickej nápoj(red bull, monster) tak mi zvýší soustredenost? Vidím všude jak pro-gameři pijí u hraní energeticky nápoje, tak mě zajímá jestli to mají jen aby neusli a nebo jim to pomáhá při hraní:) nerad bych do sebe tyto sracky rval pro nic za nic :)
Díky za odpověď
Můj PC :P - Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Zvyší mi piti energetickeho napoje pri hrani soustredeno

Příspěvekod Uziv00 » 29 dub 2014 18:38

Spíše funguje jako placebo. Jestli chceš opravdu něco proti únavě, potřebuješ iontový nápoj.

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 29 dub 2014 18:42

Někdy loni nebo předloni jsem viděl výsledky výzkumu, který potvrdil že energetické nápoje jsou švindl, po některých dokonce nastává útlum. Prostě stejný podvod na zákazníky jako Actimel nebo akce v supermarketech. Kdo tomu věří, ten si to zaslouží...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 29 dub 2014 18:44

Nevím, jestli hraješ 8 hodin denně, nebo jestli jsi progamer, jestli ne - tak tyhle "sra*ky" ani brát nemusíš, oni Ti hráči to pijou taky proto, že jsou sponzorování, placeni apd...
Zdravá strava a kvalitní spánek stačí ;)
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 dub 2014 19:06

Krátkodobě, ale obával bych se škodlivých účinků ve formě zvyšování tlaku a podobně (může být intenzivní) ... spíš ti poradím něco na bázi Ženšenu, kdysi byl vynikající Eleutherococcus, nyní obdobné preparáty, nejčastěji ve formě kapek (na lžičku), bere se dlouhodoběji (2x denně, ne večer, jinak nebudeš spát), tlak zvýší jen mírně ... opravdu zvýší výkonnost, soustředěnost, umožní dělat více věcí najednou, zkrátí spánek a podobně, mohu potvrdit z vlastní zkušenosti (dřívější). Zase to ale nechce, abys to bral pořád, je to třeba 2 - 3 měsíční fáze a pak rok relaxovat, jinak se vymačkáš jako citrón :lol:

P.S.: v lékárně bez předpisu, pár stovek ...

HugeNigga
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod HugeNigga » 29 dub 2014 19:25

Dá se říci že jsem polo-progamer, hrajem teď Promod Ligu na CoD MW2... Takže občas 1x týdně pred zápasem bych do sebe něco hodil, co mi zvýší výkonnost... Existuje něco na bázi zensenu, co mi tento efekt udělá tak na 2h a pak budu zas normál?
Můj PC :P - Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 dub 2014 19:46

Zeptej se v lékárně, ale řekl bych, že to bude na té bázi 2-3 měsíců, ale dozvuky ucítíš i později ... Ženšen není škodlivý, ale neměli by ho brát lidé s vyšším tlakem a asi srdečními nemoci (přečti si v lékárně příbalový leták).

http://ooo.cz/zen-sen/

Citace: "Dle vzoru dávných lékařů-výzkumníků jsem tinkturu zkoušel přímo na sobě. Měla příjemnou kořenovou vůni i chuť, chutnala výtečně v pivu i ve vodce, dala se pít i v čaji a v ovocné šťávě. V kávě se dá pít taky, ale kazíte tím chuť kávy i ženšenu. Nakonec jsem ji vyzkoušel i v čisté vodě ve které překvapivě také chutná. Chuť ženšenu je ohromně aromatická a velmi typická - stačí několik kapek abyste ženšen bezpečně poznali v čemkoliv kromě zeleninové šťávy. Nejvíce mě ale zaujal pocit že se pak cítím lépe, jsem méně unavený a svěžejší. Neopíjím se často, ale po vodce kterou jsem s Rusy byl nucen ve velkém množství konzumovat a do které jsem v prorockém hnutí mysli přidal ženšen se u mne téměř nedostavila kocovina. Dále jsem počas celé cesty zpátky (týden ve vlaku) neonemocněl navzdory tomu že všichni kolem mně kýchali a kašlali jak jen stačili. Zaujalo mě to natolik, že jsem se rozhodl zjistit si co je vlastně ten ženšen zač a podívat se jak to vlastně s těmi adaptogény je."

Je to zhruba slabé roborans, posilňující a preventivní přípravek skoro na vše. Budeš se cítit jako malý superman a s překvapením zvládneš za stejný čas 10x více věcí.

HugeNigga
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod HugeNigga » 29 dub 2014 20:03

Super, tak já to tedy zkusím na období celé ligy a uvidíme :) Každopádně díky za tip :)

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 30 dub 2014 11:40

Ohledně těhle nápojů jsem četl, že tě sice nakopnou, ale když přestanou účinkovat, tak následuje o to větší útlum. Výsledkem je to, že těchto nápojů potřebuješ čím dál víc, aby tě udržely nakopnutýho. Takže s mírou.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

G0dzila
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod G0dzila » 30 dub 2014 11:52

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 30 dub 2014 11:53

Je to sračka, lepší něco přírodního a ne koncentrovanej cukr :D
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 30 dub 2014 18:49

Někde jsem četl, že někdo vypil nějaký ten energetický drink a ne jeden, ale hned 2 či 3 najednou a trefila ho mrtvička (infarkt?), takže toho bych se opravdu bál. Přípravky na bázi Ženšenu můžou i důchodci, pokuď netrpí na tlak a srdce. Z ospalého klimbajícího staříka je hned (po pár dávkách) čiperný "mladík" :lol: Navíc s posilněnou imunitou a drobet uzdravený ze svých potíží. Důchodcům se Ženšen přímo doporučuje, pro zlepšení kondice ... ale není jen pro důchodce ;)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pc do 28 000 na hraní.
    od liborek » 25 úno 2025 13:41 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    17
    11428
    od liborek Zobrazit poslední příspěvek
    28 úno 2025 15:39
  • Nový pc na hraní her v 4K
    od Jolaus » 09 čer 2025 12:12 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC