Dobrý den, asi 3 roky jsem používal Google Chrome a chtěl jsem změnu tak jsem si stáhnul Mozilla firefox, všude jsem četl že je to problémový prohlížeč ale že až tak? tak to jsem opravdu nečekal. Pokud navštívím stránku WWW.AMK.TO tak mi to napíše "Server Error
We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.
error 500" , pokud ji navštívím v anonymním režimu tak se mi normálně načte a vše je v pohodě, nevím jak dlouho existuje firefox ale asi to bude nějaká alfa verze 0.0.0.0.1 každopádně měl jsem zůstat u google chrome, myslel jsem že ty názory "CHROME JE BEST" jsou jen masa tupých lidí ale jak jsem zjistil ono z toho chromu není kam přejít protože žádný jiný prohlížeč neexistuje jediné pozitivní psaní o firefoxu jsem našel na oficiální stránce mozilla a to pochopitelně nic neznamená.
AMK na firefoxu Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: AMK na firefoxu
Spíš to vypadá na tvou chybu, že nedokážeš nainstalovat aktuální verzi. A pokud i přesto máš problémy s prohlížečem, hledej chybu u sebe a ve své údržbě systému. Já jsem s lišákem spokojený už 8 let v porovnání s dávným IE to bylo světlo na konci tunelu.
Jinak u tebe to vypadá spíš jako propagace nějaké laciné stránky.
Jinak u tebe to vypadá spíš jako propagace nějaké laciné stránky.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
mám verzi 29 údržba systému? ten PC mam teprve měsíc a jediné co jsem tady dělal bylo nainstalování pár her ze steamu a skype z oficialni stranky
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Dub 2014 15:52) ---
Tady je screen
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Dub 2014 15:52) ---
Tady je screen
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se Ti Firefox nezamlouvá, nikdo Tě nenutí jej používat, ale takové keci bez zkušeností smrdí Tvoji nezkušeností. Asi jsi toho moc nečetl a nebo spíše bláboly, kterých je plný net. Nejprve si ověř, zda není chyba na Tvé straně. Jinak Firefox používám od verze 3 a nemám žádné problémy. Proč jsi to sem vložil a co chceš vlastně od nás slyšet. Protože to je normální spam.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vložil jsem to sem protože bych chtěl vědět proč mi jde ta stránka v anonymním režimu, ale v normálním mi to píše error (fotka) chtěl bych totiž aby mi to šlo jako na jiných prohlížečích
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Dub 2014 22:22) ---
Právě jsem zjistil že mi nefunguje ani grepolis.cz tam je pro změnu error 502 pozoruhodné, na exploreru mi všechno jde.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Dub 2014 22:22) ---
Právě jsem zjistil že mi nefunguje ani grepolis.cz tam je pro změnu error 502 pozoruhodné, na exploreru mi všechno jde.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíše chybí ve Firefoxu zásuvný modul Shockwave Flash. Máš nainstalovaný Flash Player? Jakou verzi Firefoxu máš nainstalovanou?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ano mám FlashPlayer z oficiálních stránek, dost mě to mrzí že mi nefunguje grepolis a ani amk budu muset přejít na explorer protože chrome už nechci
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nenapsal jsi jakou verzi Firefoxu máš nainstalovanou.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
29
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Dub 2014 23:08) ---
Již jsem to asi vyřešil, Firefox jsem odinstaloval a znovu stíhnul akorát při instalaci jsem nezadal že chci implementovat cookies z chrome dal jsem jen čistou instalaci a vše mi funguje
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Dub 2014 23:08) ---
Již jsem to asi vyřešil, Firefox jsem odinstaloval a znovu stíhnul akorát při instalaci jsem nezadal že chci implementovat cookies z chrome dal jsem jen čistou instalaci a vše mi funguje
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3042
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”