Ahoj,mám WIN 7 64bit a zničeho nic mi ve službách (services.msc) chybí Task Scheduler (Díky tomu nemužu spustit defragmentaci) a Windows Time nevíte co s tím?
Možná jich tam chybí i víc ostatní jsem nekontroloval
Chybějící služby Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Chybějící služby
To bude tím, že máš česká windows. Task Scheduler je plánovač úloh a Windows time je systémový čas.
Ježis promin já jsem kretén taky mně to mohlo napadnout ale šlo mi o to že mi nešla spustit defagmentace (od win) a někde jsem našel že mám jít do services.msc najít ''task scheduler'' a dát spustit i když jsem to ted našel (v čestině) a dám spustit tak to napíše tohle (viz.chyba1) nechce se mi zakládat nové téma tak nevíte co s tím?
-
- Pohlaví:
Pravoklik na službu, vlastnosti, záložka závislosti. Zkontroluj na jterých službách závisí a zda tyto služby běží.
Žádné závislosti 

-
- Pohlaví:
Takže všechny služby, na kterých je plánovač závislý musí běžet. Tak je zkontroluj.
U Windows Event log mi to píše ''zakázáno'' (Takže s tím nemužu nijak manipulovat) Jak to mám povolit?
-
- Pohlaví:
To je podivné, protože eventlog v podstatě normálně zakázat nejde. Zkus oslovit MiliNesse, ten si bude vědět rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdielny provider, rozdielne služby ako zapojiť
od 28_nitro_28 » 21 čer 2025 11:09 » v Sítě - hardware - 2
- 2777
-
od cervcek