Opera 12.16 - jak zablokovat aktualizaci? Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Opera 12.16 - jak zablokovat aktualizaci?
Vždyť jsem dal i přímý odkat na stažení 12.17.Stáhneš-spoustíš instal a opera se z aktualizuje na 12.17.Pokud aktualizačním nástrojem tak píše na jakou verzi a určitě nebude žádná jiná,protože to je úplně jiný program.Pro jistotu si zálohuj záložky.
-
- Pohlaví:
Proboha, já nic aktualizovat nechci! Záložky i nastavení mám zálohované, ale nevidím důvod proč něco obnovovat když nemusím a nechci.
Zabezpečení je mi ukradený. Chci jen vypnou ty aktualizace.
Zabezpečení je mi ukradený. Chci jen vypnou ty aktualizace.

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jinak to asi nepůjde a pokud se jedná o to smazání složky tak je otázka,co to udělá se stabilitou programu.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já to chápu-na předchozí stránce máš návrh.
Ja takhle resil firefox, ze jsem smazal soubor update. Vyhledej si zda se to doporucuje i u Opery. Jinak se toho nezbavis.
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Možná, že je to blbost, ale napadlo mě toto: Tys vypnul Zjišťování aktualizací. Problém ale může být v tom, že tu aktualizaci už máš staženou v PC včetně instalátoru a při každém spuštění Opery se Ti ozve ten instalátor, kterého nezajímá, že Ty máš vypnuté zjišťování aktualizací. Z toho by pak plynulo, že je třeba najít (bohužel mě teď nenapadá, jak) tu aktualizaci včetně instalátoru, smazat je a mohlo by to dát pokoj.
Pokud plácám blbosti, tak mi to odpusťte.
Pokud plácám blbosti, tak mi to odpusťte.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Každopádně i kdyby – aktualizace z 12.16 na 12.17 bych se opravdu nebál – doma i v práci jsem ji udělal a nenastal jediný problém.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Aktualizace na 12.17 bych se nebál, ostatně mám ji a problémy nedělá, ale aktualizace na "Novou verzi Opery" - viz níže - bych se asi taky bál.
A myslím, že i o tom to je!Blue Spirit píše:Tak bohužel. Nastaveno, restart PC a je to tu stejně.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 387
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 21:13