Direcx version not found Vyřešeno
Re: Direcx version not found
ten program ktery se tam nahazi jsem zkusil vcera. instalace probehla v poradku ale vse bylo pri starim zadne zmeny. kdyz ale zkousim nainstalovat directx tak se mi momentalne objevuje zprava ze to prej neproslo testy neboco, nemuzu tedy uz ani nainstalovat directx :'(
Ten ovladac na grafiku je teda jaky?
Na nem totiz zalezi jestli ma cenu instalovat Direct X.
Na nem totiz zalezi jestli ma cenu instalovat Direct X.
-
- Pohlaví:
neboco? Pokud máš XP zakaž kontrolu ovladačů - podpisuobjevuje zprava ze to prej neproslo testy neboco
to nastaveni podpisu ovladacu takhle mam porad, ale furt ukazuje zpravu ze to prej neproslo testem pro ziskani loga neboco.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Kvě 2014 17:38) ---
A nebo mi to ukazuje tohle :Soubor CAB potrebny k instalaci neni duveryhodny. zkontrolujte zda je povolena kryptograficka sluzb, a zda je certifikat souboru CAB platny. Nemam vubec zadny tuseni o cem to tam pisou.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Kvě 2014 17:38) ---
A nebo mi to ukazuje tohle :Soubor CAB potrebny k instalaci neni duveryhodny. zkontrolujte zda je povolena kryptograficka sluzb, a zda je certifikat souboru CAB platny. Nemam vubec zadny tuseni o cem to tam pisou.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Udělal jsi tu aktualizaci na nejnovější verzi?
mne to directx nejde ani aktualizovat. kdyz nainstaluji nejakou verzi directx tak my to ukaze ze vse bylo nainstalovani v poradku, ale furt v dxdiag vidim ze verze neni nalezena :(
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co napsat co všichni chtěli?OS-ovladač grafiky a aktualizuješ přes update nebo samostatně?Pokud samostatně tak jaký konkrétně a jakou má velikost.
problem vyresen. kamos my opravil cely pc takze vse uz funguje jak ma. diky vsem co se my snazily pomoc a uzaviram tema.