Win 8.1 Video TDR Failure

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Masokz
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Win 8.1 Video TDR Failure

Příspěvekod Masokz » 11 kvě 2014 11:04

Ahoj, z ničeho nic mi začal blbnout obraz když jsem třeba hrál CS GO tak sem měl z ničeho nic barevne kostičky na monitoru a po asi minutovém seku počitač bežel normálnš dál, ale pak se to cele seklo a jak sem chtěl znova zapnout pc tak mi nenaběhnul windows a vsude sem měl ružove a zelené kostičky a pak to hodilo (už si to přesně nepamatuju) nějakou chybnou zprávu, tak sem si řekl že přeinstaluju windows, naformátoval jsem všechny disky, všechno šlo v klidu, jenže u konce instalace jak už se načita windows, tak jak dojede příprava zařízení hodí se tam smutný smajlík a dole je napsane že mužu online vyhledat VIDEO TDR FAILURE a počítač se restartuje. Po restartu se to snaží najet znova ale hodí to chybu že byl počítač neočekávaně restartován a že edošlo k neočekávané chybě. No a když jsem zkoušel nainstalovat XPčka, tak instalace šla v pohodě, pak se počítač restartoval a u toho předposledního bodu instalace mi to po asi minutě hodí modrou smrt.
Snažil jsem se to popsat co nejpřesněji, jestli něko ví co stím, budu moc vděčný za každou radu.

Reklama
adavyp
člen BSOD týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Win 8.1 Video TDR Failure

Příspěvekod adavyp » 11 kvě 2014 17:25

Zdravím.

Pokouší se to resetovat grafický adaptér, který při některé grafické operaci přestane odpovídat. Zřejmě to bude jeho HW závada.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.

"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Win 8.1 Video TDR Failure

Příspěvekod guest » 11 kvě 2014 17:33

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”