Jednak jsem nenapsal, že je to nesmysl a jednak ten PC se při náběhu velmi pravděpodobně nedostane ani k BIOSu, takže jak může Clear CMOS pomoci
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak jsem o kousek pokročil.Zdroj z nefunkčního PC(PC1) jsem dal do funkčního(PC 2) -PC1 funguje OK,takže zdrojem to není. Zdroj z PC2 jsem dal do nefunkčního (PC1) -dělá to pořád to samý. Zkusím kouknout na baterku a Clear Cmos -dám vědět jak jsem dopadl. Edit: Takže napětí na baterce je 3.25V (napětí neklesá,takže baterka se zdá OK)
<Tazatel: Přecházela této smyčce nějaká operace s počítačem? Neladil jsi něco v BIOSu?> Ne.Nastal pouze zkrat v okruhu,kterým je napájený PC -tím pádem PC natvrdo vypnul.
d1amond > zítra vyzkouším. (deska nemá integrovanou grafiku)
Ještě jsem odzkoušel dát do funkčního PC komponenty (grafika,CPU,zdroj,RAM) z nefunkčního PC.Komponenty fungují naprosto bez problému.Z toho usuzuju,že bude asi v háji deska.Dá se vůbec sehnat na sc. 1156 nová ? Narazil jsem na něco na Aukru: http://aukro.cz/nova-asus-p7h55-m-usb3- ... 60947.html
Nebylo by lepší koupit desku s CPU pro novější sc. ?
Ještě mě napadlo -jde nějakou fintou přehrát BIOS ? Myslím tím jestli nejde při startu PC držet nějakou klávesu a aby byla možnost natvrdo přegrát BIOS ?
To je možný že jsem to pomotal,ale zkoušel jsem oba zdroje v obou PC se stejným výsledkem (ve funkčním PC fungují oba,v nefunkčním to dělá stejnej problém). Co ta deska na Aukru ? Co znamená uATX ? Je rozdíl mezi ATX a uATX ve funkčnosti ?
Ahoj, pomůžete mi vybrat BT pecky, špunty na běh ale aby měly fyzické tlačítka? Cena nejlépe do 1000 Kč, výdrž aspoň 2,5h. Nosím čelenku a dotykové plošky se samy při opocení občas aktivují :D :shock: děkuji Ondra
Dobrý večer,
Potřeboval bych poradit, při spuštění hry se pc kompletně vypne. Po opětovném zapnutí, zase běží úplně normálně třeba týden. Odešli mi už 2 grafické karty, bohužel jsem tomu nevěnoval žádnou pozornost, jelikož byly z druhé třetí ruky....
Dobrý den,
mohl byste mi někdo prosím pomoct s problémem s PC, který vznikl pár dní zpět?
Týden zpátky jsem si koupil nové RAMky. Během hrání BF5 se mi stalo, že se hra zasekla a vypnula. Bylo mi doporučeno aktualizovat BIOS, protože jsem tam měl...
Poslední příspěvek
Po výměně zdroje problémy přestaly. Vše je vyřešeno a počítač funguje, tak jako předtím.
Ahoj, včera se mi párkrát zničeho nic vypnul PC modrou smrtí. Stalo se to asi 3x. Od té doby se při zapnutí počítače objeví pouze black screen a načítací kolečko u myši. Poradil by mi někdo co s tím? Zkoušel jsem měnit grafiku za starší, ale...
Poslední příspěvek
Jaké načítací kolečko? Jde se dostat do BIOSu? Jde se dostat do nouzového režimu?