Dobrý den, potřebovala bych poradit.
Mám kupní smlouvu ve které potřebuji často měnit kupujícího a prodávajícího a s tím další související věci v textu.
Nevím jaký program nejlépe použít a zda je to možné vůbec vytvořit...bude to klasický text do kterého potřebuji vložit nějaké rolovací menu nebo tabulku, kde si můžu vybírat z cca 20 jmen s adresou. Jakmile si vyberu jméno s adresou v první tabulce(v úvodu), tak se mi tato změna projeví v pokračujícím textu tam, kde je zmíněno jméno a adresa. Při tisku potřebuji aby vše vypadalo jako klasický text( bez ohraničení, rolovacího menu...).
Měl by někdo radu?
Děkuji.
Můžete mi poradit, jak napsat cestu v dokumentu na propojení záložky z jiného souboru?V dokumentu1 jsem si vytvořila záložku(text, který chci aktualizovat v druhém dokumentu). V dokumentu2 chci vložit odkaz na tuto záložku a nefunguje mi. INCLUDETEXT"název disku:\\složka\\podsložka\\soubor.doc"záložka
Děkuji.
Word-rolovacího menu do textu a propojení textu mezi soubory
Word-rolovacího menu do textu a propojení textu mezi soubory
Naposledy upravil(a) sisic dne 15 kvě 2014 11:18, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Word či excel - vložení rolovacího menu do textu
Excel versus smlouvy jako téma k debatě škrtám.
Ve Wordu doporučuji nastudovat si pojem "pole"
Ve Wordu doporučuji nastudovat si pojem "pole"
Re: Word či excel - vložení rolovacího menu do textu
Pro ty, kteří budou mít třeba stejný problém a nebudou tak zkušení...
Pomocí tlačítka office - možnosti aplikace word - zaškrtnout:zobrazit na pásu kartu Vývojář - v dokumentu označit pole, kde má být "neviditelné" rolovací menu - v kartě Vývojář - Ovládací prvky - kliknout na Rozevírací seznam - kliknout na Vlastnosti - Přidat - napsat text - OK.
Při tisku není vidět rolovací menu. Propojení s dalším rolovacím menu možná nastuduji příště.
Pomocí tlačítka office - možnosti aplikace word - zaškrtnout:zobrazit na pásu kartu Vývojář - v dokumentu označit pole, kde má být "neviditelné" rolovací menu - v kartě Vývojář - Ovládací prvky - kliknout na Rozevírací seznam - kliknout na Vlastnosti - Přidat - napsat text - OK.
Při tisku není vidět rolovací menu. Propojení s dalším rolovacím menu možná nastuduji příště.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2545
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
10 říj 2024 11:22
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3182
-
od petr22
14 led 2025 12:27
-
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9238
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-
-
- 3
- 3731
-
od buchtik