Oline video jde trhaně
Oline video jde trhaně
Mám rychlost připojení 30mb/s a video online (filmy, seriály) jdou trošku trhaně. Mám připlatit na 60mb/s?? Nebo mám nejspíš problém v hardwaru? Děkuji!
Re: Oline video jde trhaně
Máš-li ZD od MSI zkus Network Genii, usměrňuje to internet dle priority tak jak to nastavíš
Cau, neco podobneho se mi stavalo ve WIN XP. Potiz byla v procesu svchost, ktery vytizil procesor a videa pak sly trhane. Spust si Spravce uloh (ctrl+shift+esc), zalozka procesy, serad si to podle vytizeni procesoru a uvidis.
diky všem za rady
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A proč platit a v HW.Používej kvalitní prohlížeč a problém mít nebudeš.Aktualizovaný OS+flash playery.Některé weby používají pro obsah videa-http://www.microsoft.com/silverlight/-máš?
vonv píše:Cau, neco podobneho se mi stavalo ve WIN XP. Potiz byla v procesu svchost, ktery vytizil procesor a videa pak sly trhane. Spust si Spravce uloh (ctrl+shift+esc), zalozka procesy, serad si to podle vytizeni procesoru a uvidis.
Moc děkuju!! Já trochu nevím co mám seřadit, jde o prioritu? Nějak v tom tápu..

Mockrát díky!!
Urcite nezvysuj rychlost pripojeni, 30mbit staci naprosto bohatw
Zajimavost: Prohližeče Chrome-trhané video, Opera-trochu lepší, Explorer 11-už skoro plynule, ale jen něco, Safari-strašně dlouho načítá, ale pak jede absolutně plynule. 

Prohližeče Chrome-trhané video, Opera-trochu lepší, Explorer 11-už skoro plynule, ale jen něco, Safari-strašně dlouho načítá, ale pak jede absolutně plynule.
půjde nejspíše o samotné nastavení prohlížečů a jejich addonů, nějakou pravidelnost a chybu bych v tom nehledal
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1179
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27