Černá obrazovka při startu pc
Černá obrazovka při startu pc
Asi před rokem jsem so postavil počítač. Nějakou dobu běžel a jednou jsem ho zapnul , jako by nabíhal ale obrazovka zůstává černá. Monitor vyměměn - stejný problém potom deska a grafika - stejný problém - potom poradna ,vyzkoušeno všechno a - stejný problém . Tak jsem zašel do PC servisu.Poprvé mi to spravily bez problémů(prý zabloklá deska ) tak fajn vesele si používám počítač dále a jednou zapnu a zase nic. Jdu do servisu znova a ...... Prý mi počítač nechce nastartovat s mojí ramkou , tak ok zaplatím si novou počítač mi je vrácen , pár týdnů si vesele hraji a najednou Zapnu a zase to nefunguje , je to hrozný , prosím poraďte někdo kdo s tím má skušenosti já už jsem v koncích . Předem děkuji za odpovědi a za odpuštění pravopisných chyb. Díky.
Re: Černá obrazovka při startu pc
Podle popisu bych to videl na vadny zdroj (tedy ze vymena vseho ostatniho byla v podstate zbytecna, protoze jak vidno stejne nepomohla)
Zablokla deska = vymysl servisu
Pocitac nefunkcni s tvoji RAMkou = vymysl servisu
To co to podle me vzdy na nejakou dobu spravilo bylo podle me odpojeni od el. site na delsi dobu (napr. prevoz do servisu). Co tam je za zdroj? Znacka a vykon.
Zablokla deska = vymysl servisu
Pocitac nefunkcni s tvoji RAMkou = vymysl servisu
To co to podle me vzdy na nejakou dobu spravilo bylo podle me odpojeni od el. site na delsi dobu (napr. prevoz do servisu). Co tam je za zdroj? Znacka a vykon.
Cooler Master Thunder 600 w
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo také základní deska. Jak vypadají elektrolytické kondenzátory kolem procesoru? Nejsou nafouklé, nebo vyteklé?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Desku tam ma uz druhou, pricemz ta prvni nebyla stara ani rok. To na desku nevypada.
Pocitacu ktere se musely na minimalne 10 minut vytahnout z elektriky aby sly zapnout jsem par videl a prakticky vzdy to bylo zdrojem. To je take jedna z mala nemenenych soucastek.
Pocitacu ktere se musely na minimalne 10 minut vytahnout z elektriky aby sly zapnout jsem par videl a prakticky vzdy to bylo zdrojem. To je take jedna z mala nemenenych soucastek.
Omlouvám se za nedorozumění, tu desku poslali (alza) do servisu a po měsíci se vrátila , takže bz to mohlo být i deskou ale je mi divné že to jednou jde a jednou ne. BTV ty kondy se zdají být v pohodě .
Az to zase nepujde tak skus na 15 minut odpojit privod el. energie (vytahnout kabel ze zasuvky) a zase zapojit.
Takhle. Ono to nejde vůbec. Vždy to nějakej ten tejden funguje když to přitáhnu ze servisu ale pak to nerozjedu ani za nic . Zkoušel jsem i reset biosu (přez noc jsem odpojil PC ze sítě a vyndal jsem baterii) ale nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Kvě 2014 19:39) ---
Ani speaker nepípne.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Kvě 2014 19:39) ---
Ani speaker nepípne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka