RAMka

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

N!cholai
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

RAMka

Příspěvekod N!cholai » 22 říj 2007 19:59

Cusste hosi, chtěl bych se zeptat na ramky, jelikož nemám přehled.Jaký je rozdíl mezi DIMM DDR a DIMM DDR 2 a DIMM DDR 3??A kterou by ste mi doporučili?Uvažuji o koupě 256mb. A mohli by jste mi napsat návod, jak ji nainstaluji do BIOSu?Co tam mám vlastně všechno nastavit nebo to stačí jenom dát do kompu a automaticky si to stáhne ovladače.Děkuji Tomík

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 22 říj 2007 20:02

záleží na tom jakou máš základní desku.podívej se přes everest co máš a dej vyhledat na googlu její název a hned zjistíš jaké tam můžeš dát.ramku normálně vložíš do pc popřípadě booka a nemusíš nic v biosu nastavovat.najde se sama a zprovozní se
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Bruno77
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Mno...

Příspěvekod Bruno77 » 22 říj 2007 20:35

jak už řekl memphisto tak záleží jakou máš základní desku. Jestli to bereš jako jaký jsou celkově lepší tak:
DDR - mno nic moc - výskyt na starších PC
DDR 2 - jsou to velmi dobrý ramky - výskyt na herních PC
DDR 3 - ještě nejsou tak rozrostlý - velmi výkoné - výskyt na nadupaných PC (nebo když majitel chce mít už pokoj od paměti ram... )
Já bych doporučoval všem kteří chtějí mít herní PC DDR 3 (stačili by i 2 ale tak budoucnost... ) , někdo kdo si sem tam zahraje a ještě k tomu starší hry tak DDR 2 (teoreticky i DDR ale to nedoporučuji ), do kanceláře sem tam hry typu Bulánci, Piškvorky, Šachy... a internet tak jim i s rezervou vystačí DDR.
Jestli jsem špatně pochopil otázku tak to napravím...

Zpět na “Vše ostatní (hw)”