Windows 7 - nenajížděl

...

Moderátor: Mods_senior

flowem
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows 7 - nenajížděl

Příspěvekod flowem » 14 kvě 2014 18:55

Zdravím, dnes jsem pustil svůj PC normálně, pak jsem dal Defragmentace disku a už to začalo.. pc se při defragmentaci resetoval.
Po spušťení pc načítalo vše normálně, ale W7 při načítání (ta barevná vlajka) místo toho, aby najela plocha, pc se resetoval.. kdybych ho nevypl na tvrdo, resetoval by se třeba celej den. Při asi 10tém spuštění pc jsem při načítání vybral možnost "Spustit opravu systému (doporučeno)" dal jsem, aby windows našel problém se spuštěním pc, chvíli to něco dělalo a až se to dokončilo, resetnul jsem pc, on normálně najel na plochu a jede... divný.

Ale proč to sem vůbec píšu..
? Chci vědět, jestli se můj pc může nějak zkontrolovat, nebo něco, aby to už nedělalo (nechci zbytečně reinstalovat celý windows).. udělal jsem si zálohy ve Windowsu, abych měl jistu. Poradíte mi prosím, co mám zkontrolovat, popř. udělat..? :-)
Je to kupovaný Windows 7 Home premium, mám i CD.

Předem všem moc děkuji..!
:-)
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Windows 7 - nenajížděl

Příspěvekod Pic » 14 kvě 2014 20:32

Před defragmentací je vhodné nejprve spustit kontrolu disku s opravou případných chyb a pak teprve defragmentovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

flowem
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: Windows 7 - nenajížděl

Příspěvekod flowem » 15 kvě 2014 14:18

Můžete mi prosím říct, jak takovou kontrolu udělám? :-) Děkuji
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”