Nová motherboard a procesor
Nová motherboard a procesor
Dobrý den koupil jsem si dnes novou mb a procesor, za prvé nevím jak zapojit piny a když už se trefím tak jen power SW a při načtení PC mi nesvítí diody zepředu a ani kabel od internetu tj druhá věc. Wifi mi jede ale internet na Pc ne když dám diagnostiku píše mi to že problém je v HW. Píšu to narychlo děkuji za odpovědi a prosím pomoct s těma pinama :( Deska je MSI-760GM-P23-FX PS: mám visty
Re: Nová motherboard a procesor
Vítej na PC-help!
K MB jsi dostal manuál, kde máš jasně popsáno, jak zapojit do desky Frontpanel. K Internetu Ti nemám co říci, protože Tvůj popis vady je zmatečný - nesrozumitelný. Udělej si čas a popiš vše pořádně.
K MB jsi dostal manuál, kde máš jasně popsáno, jak zapojit do desky Frontpanel. K Internetu Ti nemám co říci, protože Tvůj popis vady je zmatečný - nesrozumitelný. Udělej si čas a popiš vše pořádně.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nevím kam zapojit piny v manuálu to není a když jo tak je to naprosto nesrozumitelné, jediný kam vím co zapojit je power sw. na mb není popsáno kam co dát jako bylo u mojí staré. A c ose týče toho internetu mám tu desku DDR3 je možné aby ta deska nebrala visty a proto ten kabel nejel ? při zapnutí ale problikával ale pak co se týče internetu nejel psal že je problém s HW. Je možné že to je tím že nemám zapojené zbylé piny jelikož nevím kam je zapojit ?
V manuálu to jistě je a určitě srozumitelné včetně obrázku/ů. Ještě jsem se nesetkal s manuálem, kde by toto chybělo
V tom netu jsi udělal ještě větší zmatek, než předtím, ale nejspíš Ti bude chybět ovladač, který stáhneš tady http://cz.msi.com/product/mb/760GMP23_F ... r&os=Vista 32

V tom netu jsi udělal ještě větší zmatek, než předtím, ale nejspíš Ti bude chybět ovladač, který stáhneš tady http://cz.msi.com/product/mb/760GMP23_F ... r&os=Vista 32
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Mohu ti poradit jednu věc, Pokud nic nevyčteš v manuálu. Tak tady máš Video návod.
Doufám že umíš aspoň trochu Anglicky. Pokud ne sleduj pozorně obrázky ve videu.
http://www.youtube.com/watch?v=86ss7I3nhoc
Doufám že umíš aspoň trochu Anglicky. Pokud ne sleduj pozorně obrázky ve videu.
http://www.youtube.com/watch?v=86ss7I3nhoc
Ale vyčteš z manuálu, jsi jen líný. Tohle Ti musí stačit
Vyřešeno díky
A jak vyřešeno?
Zapojil jsem to co bylo potřeba
A naše rady Ti pomohly, nebo jsi to zvládl sám?
Promiň, ale jde mi jen o to, jestli tu jsme k něčemu nebo ne.
PS: Ten Internet jsem pochopil z Tvého nového vlákna

Promiň, ale jde mi jen o to, jestli tu jsme k něčemu nebo ne.
PS: Ten Internet jsem pochopil z Tvého nového vlákna

To už je jiný problém s internetem:D jo bylo to ovladačema ten net
mě to nenapadlo. Určitě mi to pomohlo
teď jen vyřešit problém s routerem :)

Tak prosím tady zamkni 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 3956
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
13 led 2025 11:22