Zdravím, Dnes jsem najel na vlastnosti PC a co to nevidím hodnocení mi kleslo snad na minimum (1.0) Jak to zvýšit co s tím?
(Win 7 32 bit. Original)
Uživatelské Hodnocení PC!!! Vyřešeno
Re: Uživatelské Hodnocení PC!!!
Vlož sem screen včetně rozpisu hodnocení jednotlivých komponent.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zatím to vypadá takto, Udělám ještě Aktualizaci a pak uvidím 

-
- Pohlaví:
Možná se ztratil ovladač na grafiku, nebo jedeš na integrovanou. Těžko říct, když nenapíšeš komponenty.
Pc nefunguje jak má!!
Prosím o pomoc. Před chvilkou sem hrát Wot a zničeho nic mi naskočila černá obrazovka a Pc přestalo reagovat takže sem musel dát reset to samý je to u Gta ... Nevíte co s tím?
Všechny ovladače mám..
-
- Pohlaví:
Re: Pc nefunguje jak má!!
Proč to dáváš do Bezpečnost ‹ Viry, antiviry, firewally…?
Restartuj PC, ihned opakovaně mačkej F8 a pak vyber Poslední známá funkční konfigurace.
Restartuj PC, ihned opakovaně mačkej F8 a pak vyber Poslední známá funkční konfigurace.
sestava?
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
už v jednom tématu řešíš pokles výkonu... evidentně se jedná o problém s GK... stáhni si HW monitor a zkontroluj teploty.
Také by bylo dobré vědět co máš za sestavu... nikdo koho tu znám nemá křišťálovou kouli
Také by bylo dobré vědět co máš za sestavu... nikdo koho tu znám nemá křišťálovou kouli
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
V druhém tématu je moje sestava.
GK se drží teplou 32 %
GK se drží teplou 32 %
32% ???? hmmmm
zajímá mě teplota GK v zátěži pochybuju, že by měla 32°C
zajímá mě teplota GK v zátěži pochybuju, že by měla 32°C
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”