Zapis na SSD

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

SnipoSvK
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Zapis na SSD

Příspěvekod SnipoSvK » 01 pro 2013 18:39

Ahojte, tak štvrtok som sa stal majiteľom Samsung SSD EVO840 240GB. Mám maličky problém, teda neviem či to je problém. Za tak málo dni mi samsung magician vypisuje už 0,26 TB zapísaných dát čo nechápem. Podotykam že zabratých mám len 36 GB... Je to normálne?

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Zapis na SSD

Příspěvekod Žbeky » 01 pro 2013 22:42

Cachující prohlížeč, spousta tempů, malá RAM + SWAP... Důvodů může být víc. Přečti si nějaký článek na optimalizaci OS pro SSD (přesměrování tempů a cache na HDD apod.)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

asusmaniac
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod asusmaniac » 16 kvě 2014 21:01

Zdravím, mám stejný problém (Samsung 840 EVO 120GB) .. po pár dnech zapsáno 0,11 TB .. Na optimalizaci OS jsem našel pouze staré články, tudíž nic nového jsem se nedozvěděl, v Samsung Magicia mám nastaveno "Maximum Reliability" .. Na disku prozatím pouze 2 hry (Diablo a Loadout) + Skype + Avira .. Prohlížeč Google Chrome a tam jsem nenašel nikde cachování, pouze vymazání dat z prohlížení .. složka Temp ve Win má pouze 2,5 MB
Hybernaci jsem vypnul, pouze se mi po 20ti minutách vypne monitor, ale i když mám vše vyplé, tak systém jakoby stále šahal na disk (bliká).

Prosím o rady, vím, že je to staré téma, ale nenašel jsem vhodnější a nechci zbytečně zakládat nové ... Děkuji

MaxDel
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MaxDel » 16 kvě 2014 21:03

Přečti si pravidla fóra a nezasahuj svým problémem do tohoto topicu, založ nový nebo sleduj jak se tendle vyřeší

asusmaniac
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod asusmaniac » 16 kvě 2014 21:27

Nechápu o co ti jde? Na toto téma bylo naposledy reagováno v prosinci 2013, mám čekat na vyřešení do kdy? Pokud máš ještě k něčemu nějaký výhrady, tak si prvně přečti o čem je tu psáno, jedná se o stejný problém, tak proč bych měl zakládat další "duplicitní" téma?

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 17 kvě 2014 07:18

Protože viewtopic.php?t=7248 ?

nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu; do tématu nevkládejte příspěvky, které se odklánějí od původní diskuze (tzv. OffTopic příspěvky)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

asusmaniac
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod asusmaniac » 17 kvě 2014 09:36

Omlouvám se

Zpět na “Problémy s hardwarem”