Zdravím, mám problém (Samsung 840 EVO 120GB) .. po pár dnech zapsáno 0,11 TB .. Na optimalizaci OS jsem našel pouze staré články, tudíž nic nového jsem se nedozvěděl, v Samsung Magicia mám nastaveno "Maximum Reliability" .. Na disku prozatím pouze 2 hry (Diablo a Loadout) + Skype + Avira .. Prohlížeč Google Chrome a tam jsem nenašel nikde cachování, pouze vymazání dat z prohlížení .. složka Temp ve Win má pouze 2,5 MB
Hybernaci jsem vypnul, pouze se mi po 20ti minutách neaktivity vypne monitor, ale i když mám vše (programy) vyplé, tak systém jakoby stále šahal na disk (bliká).
Prosím o rady ... Děkuji
Zápis na SSD (Samsung 840 EVO)
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zápis na SSD (Samsung 840 EVO)
0,11TB je nic, to číslo se zvedne po každé instalaci/procesu na SSD, já mám od února 1,42TB a zvedá se to denně zhruba o 0,01. Jedu na Maximum Performance + svoje nastavení. To, že se vypne monitor neznamená, že PC hybernuje (jestli sem dobře pochopil, že také nechceš, aby se vypnul monitor). Dej start -> napiš "napájení" a otevři Možnosti napájení, podívej se na Nastavení schématu "Vypnout displej".
Naposledy upravil(a) Karrex dne 18 kvě 2014 11:20, celkem upraveno 2 x.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
To ze mas ty vsechny programy vyple neznamena ze ti na pozadi nebezi desitky proceso ktere zapisuji a ctou na disk. Operacni system na disk neco zapisuje a cte porad, s tim nejde nic delat. Maximalne umistit TEMP adresare mimo SSD, ciz to trochu omezis.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A u skype jsi stále připojený nebo se odhlašuješ?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
odhlašuji .. povětšinou se při hraní snažím vypnout jak prohlížeč, tak všechny nepotřebné programy ..
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2014 12:51) ---
Takže bych mohl ještě ulehčit SSDéčku přidáním druhého HDD a tam přesunou složku Temp?
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2014 12:51) ---
Takže bych mohl ještě ulehčit SSDéčku přidáním druhého HDD a tam přesunou složku Temp?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4572
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
09 bře 2025 18:01
-
-
iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
od AirCrew » 03 bře 2025 16:46 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 6025
-
od Martab
04 bře 2025 09:42
-
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4858
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”