pc nenacte os xp
pc nenacte os xp
manzelka rano zapla pc a nenajede do xp pise to nejakou hlasku a pak to pise ze to chce bootovaci disketu,ale zadnou nemam ,nevite v cem je problem?chtel jsem preinstalovat xp ale po vlozeni cd do mechaniky se stejne nic nezobrazi
Naposledy upravil(a) sas dne 18 kvě 2014 14:58, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: pc nenacte os xp
Rozhozený BIOS. Zkontroluj zda BIOS vidí pevný disk a zda je nastaven na první pozici při bootování. To co jsi vyfotil je snaha o boot ze sítě.
jj diky ,muzes mi to nejak popsat jak to provedu,anglicky moc nechopim
-
- Pohlaví:
Po startu mačkej klávedu Del. Tím by ses měl dostat do BIOSu. (U některých víceméně značkových PC to může být klávesa F2). Zde najdeš detekci disků. Měl bys tam vidět pevný disk i CD mechaniku:
Dále je třeba najít boot a nastavit na pevný disk.
Taky je možné, že HDD odešel.
Dále je třeba najít boot a nastavit na pevný disk.
Taky je možné, že HDD odešel.
tak jsem zkousel klavesu od f1 az po f8 ale nedostanu se do biosu
-
- Pohlaví:
A klávesu Delete jak ti radí si zkusil? Ihned po zapnutí opakovaně mačkat.
jo delete jsem taky mackal
-
- Pohlaví:
Tak to asi mačkáš špatně. Musíš stisknout Power po zapnutí a IHNED mačkat Delete, případně F2.
tak uz su v biosu, co ted?nejak polopaticky proste krok za krokem at to nezk....
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
http://www.i-skladka.cz/index.php?optio ... -&Itemid=5
Je možné, že se tvůj BIOS bude trochu lišit, ale to by neměl být takový problém.
Je možné, že se tvůj BIOS bude trochu lišit, ale to by neměl být takový problém.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
no tak mam ponekud odlisnou verzi,tak sem to nafotil,je tam neco spatne,sorry su vtom lama,kdybych aspon umel andlicky 
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pon Kvě 19, 2014 12:13 pm) ---

Zpět na “Problémy s hardwarem”