Automaticke sposteni vsech pisnicek ve slozce. Vyřešeno
Automaticke sposteni vsech pisnicek ve slozce.
Ahoj, chtel bych se zeptat jestli nejde nekde nastavit, aby se po spusteni pisnicky ve slozce automaticky zahrnuli i ty ostatni. To znamena, ze po spusteni jedne pisnicky byli pripravene k prehrani i ty ostatni ve slozce, zatim to je tak, ze jakmi-le dohraje jedna pisnicka, tak dalsi se neprehraje, takhle to musim vsechny soubory pretahnout a prahrat.. Jde to? Diky za odpovedi.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Pohlaví:
Re: Automaticke sposteni vsech pisnicek ve slozce.
Buďto použít nějaký kvalitní přehrávač co to umí, např Winamp, anebo zcela jednoduše.
Klikneš do složky a CTRL+A vše označíš (zmodrá to) Potom na první písničce vybereš pravou myší přehrát - přehrají se všechny označené.
Klikneš do složky a CTRL+A vše označíš (zmodrá to) Potom na první písničce vybereš pravou myší přehrát - přehrají se všechny označené.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A proč by to nešlo?Kvalitnější než winamp(stal se z toho moloch)foobar2000 nebo aimp.A to co popisuje dokáže bez problémů i wmp.
-
- Pohlaví:
Proč moloch? Já používám WinAmp verze 2 bez skunů a potvor. Je malý a rychlý a víc poo něm nechci. Úplně stejně to mám s AcdSee, což byl vynikající prohlížeč. Kdysi jsem dostal verzi 2 a tu používám dodnes. Nepotřebuji další zbytečné funkce novějších verzí.
U WinAmpu si může v adresářích vytvořit soubor knihovny .m3u, pak se mu na poklepání tohoto souboru přehraje celý adresář.
U WinAmpu si může v adresářích vytvořit soubor knihovny .m3u, pak se mu na poklepání tohoto souboru přehraje celý adresář.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je to otázka co od přehrávače chceš.Na foobar nebo aimp nemá.A playlist dokáže spousta přehrávačů.
Ja pouzivam Windows media player. Na Win XP mi to jelo normalne, prave to co rika Blue Spirit me prave ze hodne vadi, ze musim vsechny pisnicky oznacit. Ikdyz ta zkatko mi to ulechcila, ale i tak. Pri hre mi na klavesnici staci zmacknout multimadialni klavesu a tlacitkem play hudbu spustit, aniz bych musel hru ukoncit.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Pohlaví:
U WMP to musíš v knihovně také všechno označit, nebo se mýlím. Já si prostě vyberu složku, označím co chci poslouchat a mám na pár hodin pokoj.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A proč by to znovu nešlo?Co máš za OS?U W7 jsou k tomu knihovny a pokud nainstaluješ aimp tak se chová jako wmp i s náhledy,ale máš možnost spoustu nastavení a vytváření playlistů a spoustu jiných možností.
- Toustík
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Souhlasím s richchie http://www.aimp.ru/ je to ruská kvalita :)
Prostě playlist, to uměl přehrávat už MediaPlayer ve W9x. Akorát se tam musel napsat ručně, protože ho neuměl sám uložit, dnešní přehrávače už by to snad zvládat měly.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Pokud to máš seřazeny jak já (složka s hudbou a v ní složky s interpretama), tak jednoduše ve vlastnostech složky nastavit na hudbu a po klinutí na složku "přehrát"
I'm still in love with .. Phenom II 955BE
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4432
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 kvě 2025 14:38
-
-
- 22
- 6015
-
od echo-cz