Ahoj.
Poobede som bol normálne na notebooku.. potom som asi na 2 hodiny odišiel a notebook nechal zapnutý. Prišiel som a zobrazovala sa už iba čierna obrazovka s myšou. Nič som s tým nevedel robiť, tak som ho natvrdo vypol (von zo zdroja). Keď som ho chcel zapnúť, nabehla nejaká kontrola disku, aspoň myslím (nie som si istý) a po prihlásení toto, čo vidíte na obrázku.
Windows píše, že sa mám skúsiť odhlásiť a prihlásiť neskôr (neviem, čo je neskôr). Skúšal som to raz a nabehlo znova to isté. Poradí niekto, čo s tým robiť ?
Edit: Jedná sa o Win 7 Ultimate 32x
Nenabieha user account
Re: Nenabieha user account
Windows pise, ze jsi nalogovan v docasnem profilu (proste C:\Users\Temp misto C:\Users\Uzivatel).
To se obvykle stane pokud profil C:\Users\Uzivatel neni pristupny - budto je zamceny (to spravi restart pocitace) nebo je poskozeny.
Prvni skus restart, potom se podivej co obsahuje adresar C:\Users\Uzivatel a jaka jsou na nem nastavena prava. Pokud tam budou nejake nesmysly, prekopiruj obsah toho adresare jinam, smaz ve Windows uzivatelsky profil, vytvor ho znova a nahraj zpet svoje data.
To se obvykle stane pokud profil C:\Users\Uzivatel neni pristupny - budto je zamceny (to spravi restart pocitace) nebo je poskozeny.
Prvni skus restart, potom se podivej co obsahuje adresar C:\Users\Uzivatel a jaka jsou na nem nastavena prava. Pokud tam budou nejake nesmysly, prekopiruj obsah toho adresare jinam, smaz ve Windows uzivatelsky profil, vytvor ho znova a nahraj zpet svoje data.
Reštart nepomohol.
Chápem to tak, že mám ísť:
C:\Users\Adam(v mojom prípade) a všetko odtiaľ si niekam skopírovať, zmazať použivateľa Adam, založiť nového a potom prekopírovať zálohovaný obsah do C:\Users\Nový profil ?
Chápem to tak, že mám ísť:
C:\Users\Adam(v mojom prípade) a všetko odtiaľ si niekam skopírovať, zmazať použivateľa Adam, založiť nového a potom prekopírovať zálohovaný obsah do C:\Users\Nový profil ?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nemaz uzivatele, ale jeho profil (Ovladaci panely - Upresnit systemova nastaveni - Profily), on se vytvori znovu (a lepe :)).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..