Windows hlásí vypnutý antivir
Windows hlásí vypnutý antivir
Zdravím, můj systém (Windows 7 Home Premium x64) hlásí, že antivir Avast je vypnutý, ten je přitom normálně funkční a hlásí, že je vše OK. Kde může být problém?
Re: Windows hlásí vypnutý antivir
Preinstalace?
-
- Pohlaví:
Zkus ty zprávy o antivirové ochraně vypnout a po restartu je znovu zapni.
Dělá Ti to pořád nebo jen náhodně? Mně se to stává občas (ve WinXP) po instalaci nového softwaru a restartu. Po dalším startu se to již neobjevuje, takže se tím nijak nezabývám.
Reinstalace kvůli takové maličkosti je nesmysl

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Mám úplně ten samý problém.
Mám úplně ten samý problém.
A co tedy radíš?

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zatim nic, protoze jsem to zatim nijak nevyresil. Ukazuje se to jen obcas, treba trikrat do tydne.
Měl jsem stejný problém,pomohl odinstalace AVASTU v nouzovym režimu,poté vyčištění CCleanerem a poté znovu nainstalování AVASTU,zpráva se mi už neobjevila.
Návod: Základní diagnostika počítače ---- Návod na použití programu HijackThis ---- Návod na BSoD
[spoiler=]Počítač : Intel Core i7-4770K @ 4.0GHz,MSI Z87-G45 Gaming,
MSI N760 TF 4GD5/OC Gaming,
Kingston HyperX XMP DDR3 16GB 1600MHz, 500GB HDD[/spoiler]
[spoiler=]Počítač : Intel Core i7-4770K @ 4.0GHz,MSI Z87-G45 Gaming,
MSI N760 TF 4GD5/OC Gaming,
Kingston HyperX XMP DDR3 16GB 1600MHz, 500GB HDD[/spoiler]
Oxxid píše:Preinstalace?
....
Tak nakonec stačil restart Windows. 

Já jsem Ti to říkal, já jsem Ti to říkal....

Zamkni, prosím

Zamkni, prosím

Tak ten restart systému pomohl jen dočasně, teď je situace stejná jako předtím.

Předtím jsem instaloval nějaký program, tak je možné že to bude stejný problém.wattmetr píše:Dělá Ti to pořád nebo jen náhodně? Mně se to stává občas (ve WinXP) po instalaci nového softwaru a restartu. Po dalším startu se to již neobjevuje, takže se tím nijak nezabývám.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”