Max Payne 3 - problém
Max Payne 3 - problém
Zdravím, jak nadpis naznačuje, mám problém s touto hrou. Hrál jsem ju naposled cca před 1 rokem a teďka jsem na ni dostal chuť (jenomže ji nemám nainstalovanou-byl reinstal PC) a tímto bych se chtěl zeptat, jestli by mně prosím někdo neporadil, jak si ji mám zpět nainstalovat (je to přes rockstar/social club, tam jsem normálně přihlášen, ale nikde není stáhnout Max Payne 3 jako to je např. u BF3 na ORIGINU. Předem děkuji.
Re: Max Payne 3 - problém
technicky v zato ji můžeš stáhnout kdekoliv, akorát místo "warezáckých technik" k zapnutí hry použiješ social club 

|NB|Acer TimelineX 5830TG|DESKTOP|Intel Core i9 - 9900K, 16GB Kingstone Predator, GB RX 480,MSI 390Z ACE, Samsung 840EVO 120GB, Barracuda 3TB, SS Focus 850 Gold, Kraken X62, NZXT H500i
no ale na social clubu nikde není download atd. jak je to např. u BF3. Nebudu si to stahovat někde na ulozto, když mám tu hru original. Snad to není na 1 použití ne ?:D
A pres co si ji koupil?Ja ji mam normalne na steamu.A pres nej se ti i stahne.
Nevim,jak jinak.Nedostal si ke hre napriklad nejakej kod,kterej do steamu zadas a hra se ti prida do knihovny?
Nevim,jak jinak.Nedostal si ke hre napriklad nejakej kod,kterej do steamu zadas a hra se ti prida do knihovny?
mám original hru a spouštělo se mně to přes rockstart club nebo social club, teďka nevím...normálně sem klikl na ikonu Max payne 3 a začaloto jakoby něco stahovat a pak se to rozjelo...jenomže teďka nevím, kde to sehnat
Ted me napada.Jak si ji vubec poprve do pc dostal,kdyz nemas instalacku?
mam,koupil jsem to v obchode...dal sem tam hru,zadal kod a potom jsem to spoustel pres tu ikonu
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
pak ji znova nainstaluj z CD jako tenkrát poprvé a pak se jen přihlásíš ke svému účtu na tom klubu
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3675
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek