je zde nejaky master na opravu grafickych karet?
je zde nejaky master na opravu grafickych karet?
Nez ji hodim na dily na aukro, rad bych se zeptal, jestli tu je nekdo, kdo je schopny opravit nebo alespon zjistit, jestli by sla vubec opravit graficka karta? Jeden idiot me podelal a prodal nefunkcni hd5850 toxic a prijde mi skoda, se toho zbavit jako srotu. Byl spatne pridelany chladic, ten pitomec se v tom vrtal a asi poztracel sroubky, protoze tam byli neoriginalni a nesli dotahnout a nesedel chladic. Tak bud ji odpalil a nebo je to neco jineho, kvuli cemu ji rozebiral. Sehnal jsem pasujici sroubky, prepastoval pameti a cip, karta se roztoci, ale nenabehne obraz a pc pri startu pipne jednou delsi zvuk a hned zatim jede nebo dva kratke, skoro jakoby se vzajemne prebijeli, jeste jsem takovy start neslysel 

Intel i3 6320, Gigabyte GA-Z170 Gaming K3, NZXT Kraken X31, 8GB DDR4 Crucial 2666MHz, Eurocase ECO+90 700w, MSI GTX1060 6GB OCV1, 1TB WD raid edition, monitor BenQ 24" FullHD LED
Re: je zde nejaky master na opravu grafickych karet?
Podle me usmazene GPU, ale urcite to zjistis jen pomoci rentgenu.
Tudiz bych skusil reflow - sup do pece.
Tudiz bych skusil reflow - sup do pece.
Grafiku na díly? Grafika je díl.
Just Fucking Google It!
tux: chladič z grafiky je díl, kryt chladiče grafiky je díl, chápeme? 

Intel i3 6320, Gigabyte GA-Z170 Gaming K3, NZXT Kraken X31, 8GB DDR4 Crucial 2666MHz, Eurocase ECO+90 700w, MSI GTX1060 6GB OCV1, 1TB WD raid edition, monitor BenQ 24" FullHD LED
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 6027
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
-
- 0
- 2761
-
od Paja32