matici se poznají jak víš že uživatel bude upgr., neřikám že i3 je špatná ani neřikám že fx6300 je strašně dobrý jen do budoucna bude výkonnější než i3
FX 8320 má 4 moduly a každý modul má 2 jádra (který spolu sdílej některý prostředky jako FPU jednotku, L2 cache...), tudíž má skutečně 8 fyzických jader. FX 6300 má 3 moduly = 6 jader. Tohle už se snad dostatečně řešilo u Bulldozeru, který s tímto konceptem přišel.
Kamarádovi teď skládám nový herní pc.
Jelikož jsem dlouho nesledoval aktuální dění ve světě HW komponent, chtěl bych se vás zeptat zda mnou navrhovaná sestava je v pořádku.
Využití pc bude zatím na hraní her ve Fhd ale do 2 měsíců má v...
Poslední příspěvek
Ja som kupil dnes 9070XT o 70 euro viac ako som mal 9070, tiez gigabyte
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
To by předpokládalo vlastní instalaci, což je otázka na zdatnost kupujícího. Pokud by to neuměl, tak obchod nainstaluje jen oficiální software, který prodá spolu se sestavou.
Dobrý den, vybírám nový PC převážně na hry, aktuálně Tarkov nebo Pubg. Hraju na 1440p s 144 Hz. Tady sem zatím něco předběžně vybral PC_2025.png + Thermalright Peerless Assassin 120 SE.
Procesor je asi tutovka, Tarkov a mam pocit ze i Pubg sou...
Poslední příspěvek
Na ten chladič jsem četl většinou kladné hodnocení, takže pokud nebude kolidovat s ramkama a vejde se do bedny, proč ne.