download/file.php?id=36577&mode=view
jenom Zařízení PCI
Notebook se přehrívá... Větrák se točí pomalu
Re: Notebook se přehrívá... Větrák se točí pomalu
Zkusil bych tento driver. http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc ... ug01ww.exe
v\křičník je tam pořád a vetráčky jedou pořád pomalu
Je notebook na dotyk hodně horky? Mas pocit ze se prehriva?
právě že vůbec připadá mi jako kdyby měl tak 40 víc ne... fakt jakože studenej... ntb co jsem měl před tím ten se taky přehríval ale to bylo jiny kafe
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2014 00:29) ---
ale když se vypne tak je hodně vařící
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2014 00:29) ---
ale když se vypne tak je hodně vařící
To bys poznal, kdyby měl nad 100°C, věř mi. Sám při hraní dosahuju reálných 85-90°C a je rozpálený jak kamna, nemluvě o tom, že mi vytápí celý pokoj 
Začlo ti to teda dělat až po přeinstalování systému? Pokud jsi nijak jinak nezasahoval do HW,Biosu, tak pochybuju, že by znenadání odešlo čidlo zrovna ve chvíli změny OS. Musí to být SW chyba. Můžeš ještě zkusit flash biosu na některou ze starších verzí, u kterých sis byl jistý, že to fungovalo jak má. Formátovat disk, znovu nainstalovat funkční OS a nainstalovat nejnovější ovladače chipsetu atd.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2014 13:06) ---
Případně pokud máš nějaký sw dodávaný k notebooku, tak začni nejdřív tím. Je možné, že některý z novějších ovladačů, které jsi nainstaloval nejsou už plně kompatibilní s tvým ntb.

Začlo ti to teda dělat až po přeinstalování systému? Pokud jsi nijak jinak nezasahoval do HW,Biosu, tak pochybuju, že by znenadání odešlo čidlo zrovna ve chvíli změny OS. Musí to být SW chyba. Můžeš ještě zkusit flash biosu na některou ze starších verzí, u kterých sis byl jistý, že to fungovalo jak má. Formátovat disk, znovu nainstalovat funkční OS a nainstalovat nejnovější ovladače chipsetu atd.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2014 13:06) ---
Případně pokud máš nějaký sw dodávaný k notebooku, tak začni nejdřív tím. Je možné, že některý z novějších ovladačů, které jsi nainstaloval nejsou už plně kompatibilní s tvým ntb.
myslím, že jo dřív mi nikdy ntb nepadal... zkusím tam dát osmy... teď když jsem se díval na drivery tak pro W8.1 také některé nejsou..jo a po resetu CMOS se při startu vetráček vůbec nerozjede až když se dostane do winu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2641
-
od Kaspo
Zobrazit poslední příspěvek
22 říj 2024 09:47